Service kantoor

Service Kantoor

Nog niet toe aan permanente kantoorruimte maar toch uw bedrijf wil in een professionele zakelijke omgeving vestigen? Of wilt u uw bedrijf snel uitrollen naar andere steden in Nederland maar niet overal kantoren huren? ADD Business Center heeft een unieke dienst ontwikkeld: Service kantoor. Hiermee maakt u gebruik van alle voordelen van ons Business Center maar voor een fractie van de prijs.

Wel de voordelen niet het nadeel: De prijs

Waarom kosten maken als een kantoor niet permanent nodig is? Met ons service kantoor bent u voor een fractie van de prijs ten opzichte van een permanent kantoor klaar. Heeft u toch een keer een kantoorruimte, vergaderruimte of werkplek nodig dan reserveert u dit online tegen de laagste prijs.

Kamer van Koophandel

Ons Service kantoor wordt wel eens verward met een virtueel kantoor zoals sommige aanbieders dit aanbieden. De naam zegt het al: Virtueel. Dat bestaat dus niet echt. Iets wat niet echt bestaat registreert de Kamer van Koophandel niet. Ons service kantoor wel! ADD Business Center heeft afspraken gemaakt met de Kamer van Koophandel zodat u voldoet aan de aan de richtlijnen van de Kamer van Koophandel. Met onze contracten kunt u met een gerust hart naar de Kamer van Koophandel.

Altijd een Service Kantoor bij u in de buurt

Een Service Kantoor in een stad als Arnhem, maar ook in andere plaatsen, geeft uw onderneming een betere uitstraling. ADD heeft diverse representatieve kantoorgebouwen, er is dus altijd een Service Kantoor bij u in de buurt.

Werkplek of vergaderruimte nodig

Met enkele simpele handelingen is een ruimte gereserveerd met het ADD reserveersysteem. Of u nu ruimte nodig hebt in het ADD Business Center waar uw service kantoor is gevestigd of in een andere vestiging van ADD. In 1 oogopslag kunt u zelf welke ruimtes waar beschikbaar zijn en direct vastleggen

Direct een offerte op maat

Reserveer hier een ruimte

Vraag een bezichtiging aan

Service kantoor Deventer

  Direct contact?

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Voordelen van een Service Kantoor

  Groen vinkje Binnen 24 uur uw vestigingsadres geregeld

  Groen vinkje Tegen de laagste prijs!

  Groen vinkje Keuze uit representatieve vestigingsadressen voor uw bedrijf

  Groen vinkje Gegarandeerd bruikbaar bij de Kamer van Koophandel

  Groen vinkje Uw post kunt u ophalen, sturen we door of scannen we

  Groen vinkje Vergaderruimte beschikbaar wanneer nodig

  Groen vinkje Lokaal telefoonnummer voor optimale bereikbaarheid

  Groen vinkje Zelfs mogelijk met telefoonbeantwoording

  Groen vinkje Wel de voordelen van een permanent kantoor niet de nadelen

  Groen vinkje Kantoorruimte huren met dezelfde bedrijfsgegevens tegen de laagste prijs