Gratis parkeren
Gratis annuleren
Gratis WiFi
Gratis koffie & thee
24/7 online reserveren
Niet goed? Geld terug!

8 manieren waarop een Business Center jouw werk kan vereenvoudigen

Business centers nemen een stuk van de afleidingen en de stress van de dagelijkse activiteiten van een kantoor weg. Hier zijn acht manieren waarop een business center jouw bedrijfsvoering kunnen verbeteren:

Een schone, goed uitgeruste kantooromgeving

Een business center draagt zorgt voor vele afleidingen die horen bij het dagelijkse beheer van een kantoor, zoals het inhuren van schoonmaakpersoneel en het aanvullen van kantine benodigdheden. Jouw kantooromgeving wordt altijd bevoorraad en schoongemaakt, zodat jij je kunt richten op het runnen van jouw bedrijf.

Zie onze kantoorruimte vergelijkingsgids à volgens mij hebben we deze al. Graag linkje maken

Ken jouw opties als het gaat om kantoorruimtes.

Gebruik onze kantoorruimte vergelijkingsgids om de voordelen en toepassingen van de verschillende types van kantoorruimtes te begrijpen. Traditionele kantoren, gemeubileerde kantoren, co-werkruimten, en virtuele kantoren worden allemaal besproken. Zie de voor- en nadelen van elke optie om de beste ruimte voor jouw bedrijf te selecteren.

Internet / Telefoon

Zonder de noodzaak om uw eigen netwerk of telefoondiensten op te zetten, kan een kantoor in een business center voor een probleemloze overgang naar jouw nieuwe werkruimte zorgen. Een business center maakt het gemakkelijk om in te trekken en direct weer aan het werk te gaan.

All-in-one prijzen

Business centers zijn beter in staat de werkelijke kosten van jouw ruimte accuraat en consistent te berekenen dan traditionele kantoren. Veel van de secundaire kosten van een kantooromgeving (schoonmaken, IT-diensten, receptionist diensten, drukwerk, enz.) zijn geïntegreerd in een business center plan.

Administratieve diensten

Veel business centers bieden administratieve diensten aan waaronder kantooronderhoud, het doorsturen van post, receptionist diensten, en nog veel meer. Je bespaart het geld en de moeite voor het inhuren van iemand anders voor deze taken.

Plannen die bij jouw bedrijf passen

Je kunt diensten en voorzieningen toevoegen in het geval je ze nodig hebt. Heb je zo nu en dan een vergaderruimte nodig? Huur dan een vergaderruimte per uur of neem een plan waarin de toegang tot een vergaderruimte is inbegrepen.

Netwerken

Omringd worden door kleine ondernemers en andere gelijkgestemde professionals kan een groot voordeel zijn als het gaat om netwerken. Netwerken kan leiden tot wederzijdse bevorderlijke relaties en zakelijke mond-tot-mondreclame.

Flexibiliteit voor bedrijven

Traditionele kantoren bieden over het algemeen alleen lange termijn toezeggingen van drie tot vijf jaar of langer aan. Dit kan een probleem zijn voor een kleinbedrijf dat probeert een plek te vinden, en misschien niet in staat is om de financiële stabiliteit die nodig is voor de meeste traditionele kantoren te bewijzen.

Een ruimte zoals jij het nodig hebt

Een kantoorruimte in een business center heeft de mogelijkheid om meer ruimte toe te voegen als je dat nodig hebt. In een traditioneel kantoor huren bedrijven vaak een grotere ruimte met het plan om uit te breiden als het bedrijf groeit. Een business center helpt jou om de extra overhead voor de ruimte die niet noodzakelijk is te voorkomen. Je kunt zo veel (of zo weinig) ruimte krijgen als de behoeften van jouw bedrijf veranderen.

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 7 mei 2017