Gratis parkeren
Gratis annuleren
Gratis WiFi
Gratis koffie & thee
24/7 online reserveren
Niet goed? Geld terug!

All the way from China

All the way from China

Vanmorgen het bericht gekregen dat de proefversies van elektronische sloten binnen zijn. All the way from China.

Ik ben bezig om alle deuren die je tegenkomt als je iets wil doen in onze gebouwen te bedienen via MyADD. Hiervoor hebben we een webapp gemaakt.

Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je bezoek. Het wordt zo makkelijk om de gebouwen in te komen en eventueel de parkeerplaats op of in te rijden om snel naar de juiste plaats in het gebouw te gaan.

Er zijn heel veel verschillende soorten te koop maar het is het allemaal net niet of veel te duur. Mijn business gaat naar meer dan 1.000 kamers groeien in de komende jaren dus moet het wel betaalbaar blijven.

Anders ga je straks nog meer betalen ook. En dat wil je niet!

Dan maar zelf iets in elkaar sleutelen om poorten, buitendeuren, tussendeuren, binnendeuren en het belangrijkste, de koffieautomaat te bedienen.

Alles via een webapp.

Mijn techneuten op dit gebied zijn al direct aan de slag gegaan om de sloten te testen. Ik ben benieuwd waar ze mee komen. Voor hetzelfde geld is het echt Chinese tjoek-tjoek en kunnen ze direct naar de afvalbak.

We gaan het zien. 

Na een uitvoerige test in de werkplaats zullen we gaan testen op echte deuren. Onze testlocatie is de vestiging in Tilburg. De verwachting is dat na de zomer hier getest kan gaan worden om daarna ik rap tempo de rest van de deuren te voorzien van een slot dat alleen open kan voor de mensen die de kamer hebben gereserveerd.

Dat gaat nu nogal eens mis. Er wordt niet geboekt of mensen gaan in de verkeerde kamer zitten. Dit kan echt niet want dit gooit de hele planning in de war met ontevreden klanten als gevolg. De drukte op alle vestiging neemt enorm toe en geregeld zitten alle kamers vol. Dan is er geen ruimte meer om te schuiven.

Nog heel even geduld en we hebben dit gefixt.

Die locatie van ons in Tilburg is echt top. Moet je een keertje komen werken als je in de buurt bent: https://www.addbusinesspoint.nl/overzicht-locaties/noord-brabant/tilburg/.

De kantoren zitten in een monumentaal kantoorpand en ziet er zowel van binnen als van buiten het heel mooi uit.

Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you
Chief Flexwork Officer 😉

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 2 augustus 2022