Dan ben je er bijna en kan je toch niet verder

Dan ben je er bijna en kan je toch niet verder.

Posted by · on september 15, 2022 · in Geen categorie · with Reacties uitgeschakeld voor Dan ben je er bijna en kan je toch niet verder.

Dan ben je er bijna en kan je toch niet verder.

Dan ben je er bijna en kan je toch niet verder.

Mijn reis van 2 ½ maand zit er bijna op. Ik ben met HQ gestrand in een klein stadje in Duitsland ergens tussen Hamburg en Bremen. 1 band had het al begeven en de andere banden bleken in een dermate slechte staat te zijn dat het niet verantwoord was om er mee door te rijden. Al die duizenden kilometers hebben ze geen goed gedaan.

Woów wat een reis!

Donderdagavond weer in Nederland en vrijdag direct weer aan de slag. Nu lijkt het net of ik 2 ½ maand niets heb gedaan. Er is héél véél gebeurd. De komende tijd zal ik je hierover informeren. Eerst maar hopen dat ik hier weg kom.

In het weekend zie ik alle mensen die mij ontzettend dierbaar zijn eindelijk weer. Vanaf vrijdag tot en met zondag allemaal leuke dingen in de planning. Ik zie er naar uit om iedereen weer te zien en te knuffelen. 2 ½ maand is best lang al is de tijd voor mij voorbij gevlogen.

Het is een beetje net als een huurcontract waar we al veel te lang mee bezig zijn. Dan ben je er bijna en kan je toch niet verder. Maar ik heb het gevoel dat beiden op hetzelfde moment tot een goed einde komen. Ik laat het je volgende week weten. Dit is net als mijn reis echt een megaproject voor mijn business. Ik heb er zin in.

Deze nieuwe locatie moeten we ook nog inrichten. Zou je mij willen helpen met het geven van wat advies? Ik heb een lijstje gemaakt met vragen om de inrichting zo goed mogelijk af te stemmen op jouw wensen: https://bit.ly/3bpFEPo. Alvast bedankt voor je hulp!

Over een paar weken staat de volgende reis alweer gepland. Ben benieuwd hoelang die gaat duren.

Je hoort weer snel van mij!

Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you
Chief Flexwork Officer 😉

Related articles: