Disclaimer

ADD Concept – Website Legal Disclaimer

ADD Concept, hierna ADD, besteedt veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. ADD kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Auteursrecht

De volledig website is het exclusieve eigendom van ADD Group BV.
ADD geeft de bezoeker van deze site de toestemming om de opgenomen gegevens te kopiëren, af te drukken en aan te wenden onder de voorwaarde dat deze gegevens louter voor informatieve doeleinden van de bezoeker worden aangewend, en met uitsluiting van elke verdere verveelvoudiging, distributie, commercialisatie of exploitatie onder derden.

Privacy

Persoonlijke gegevens die u eventueel aan ADD verstrekt, worden opgenomen in de database van ADD. Deze gegevens worden door ADD gebruikt voor administratieve doeleinden en gepersonaliseerde informatie en promotiecampagnes i.v.m. onze producten/diensten. U beschikt over een inzage-, correctie- en verwijderingsrecht.

Allerlei

Ieder geschil met betrekking tot de site van ADD valt onder de toepassing van de Nederlandse wetgeving.
ADD is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 59429119.
BTW nummer NL853479598B01

Correspondentie adres
info@addmail.pro
ADD Concept
Stationspark 8
4462 DZ Goes