Gratis parkeren
Gratis annuleren
Gratis WiFi
Gratis koffie & thee
24/7 online reserveren
Niet goed? Geld terug!

Hoe werkt ADD Business CenterHoe werkt ADD Business Center voor u:

Klantvriendelijk en flexibel

ADD Business Center verhuurt kantoorruimte en flexwerk oplossingen in zo'n 50 gebouwen in Nederland. Ons doel is om de meest klantvriendelijke en flexibele aanbieder van kantoorruimte in Nederland te zijn.

Alles in eigen beheer

Om dit te kunnen realiseren doen we het beheer van onze panden zelf waardoor wel snel en oplossingsgericht kunnen werken en we altijd bij u in de buurt aanwezig zijn. Op deze manier zorgen weer voor dat een uitstekende dienstverlening leveren.

Tegen de scherpste prijs

Om ook nog de scherpste prijs prijs voor u te kunnen bieden hebben we een eenvoudig en platte organisatie opgezet waarbij automatisering van bedrijfsprocessen de rode draad is. Ga met ons in gesprek om tot de beste prijs kwaliteitsverhouding te komen.

Samen met u maken we dit mogelijk

Het sleutel woord in onze organisatie is "Samen". Alleen kunnen wij niet de meest optimale dienstverlening voor u leveren.We werken samen met onze klanten aan een toekomst waarin de wensen van onze klanten centraal staan. Samen zoeken we naar invulling voor iedere huisvestigingswens.

Hoe werkt ADD Business Center:

Groen vinkje Ons hele Business Center model hebben wij in eigen handen Groen vinkje We kunnen hierdoor snel op uw vragen inspelen Groen vinkje Korte lijnen snelle oplossingen Groen vinkje Met gemotiveerde mensen Groen vinkje Gestandaardiseerde processen automatiseren we Groen vinkje Hierdoor blijft tijd over de de dingen waar het echt om gaat Groen vinkje Samen met u creëren wede mooiste kantoorruimte en bedrijfsruimte Groen vinkje Tegen de scherpste prijzen leveren wij uw kantoorruimte Groen vinkje Goede service en hulp door eigen technische dienst Groen vinkje Flexibele voorwaarden