I hate it and I love it

I hate it and I love it

Posted by · on augustus 08, 2022 · in Geen categorie · with Reacties uitgeschakeld voor I hate it and I love it

I hate it and I love it

I hate it and I love it

Debiteurenbeheer. Ik heb er een haat liefde verhouding mee. Aan de ene kant vind ik het verschrikkelijk dat ik achter de centen aan moet bellen die al zijn verdiend. Het kost allemaal extra tijd en die tijd gebruik ik liever om mooie dingen te bouwen.

Als ik het niet doe dan ik kan de business die ik aan het opbouwen ben, op weg naar 50 grote flexwerk locaties met een miljoenenomzet, wel vergeten. Het komt niet vanuit het niets aanwaaien.

Aan de andere kant is mooi om mensen te helpen die het heel even moeilijk hebben. Vanuit ervaring weet ik dat er niet veel bedrijven behulpzaam zijn als het er echt op aan komt. Dat doe ik wel. Zo empathisch als ik ben kan ik het niet laten om mensen te helpen die het even lastig hebben.

En ja, daar wordt misbruik van gemaakt. Dan gaat gelijk de stekker eruit is mijn filosofie.

Waar hebben jij een haat liefde verhouding mee in jouw business?

Omdat het debiteurenbeheer steeds verder is geautomatiseerd en er steeds minder tijd aan moet worden besteed is er tijd geweest om het debiteurenproces verder te optimaliseren. Er wordt nu de laatste hand gelegd aan het via MyADD kunnen inzien en downloaden van de facturen en je kan straks zelfs betalingen doen via MyADD.

Wat we wel al helemaal strak hebben geregeld is dat wanneer er een flinke achterstand is ontstaan en zelfs MyADD wordt geblokkeerd het na betalen ook automatisch weer geactiveerd wordt. Geen enkele handmatige actie komt hier bij kijken. Kijk daar word ik nu warm van…geautomatiseerde processen die werken.

Wil jij weten hoe je jouw debiteurenbeheer ook heel simpel strak kan krijgen met wat simpele automatiseringsslagen zodat je cashflow nog verder wordt verbeterd? Plan een uurtje business talk in via MyADD.

Ben je nog geen klant ben ben je op zoek naar flexwerk oplossingen kijk dan op https://www.addbusinesspoint.nl/ 

Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you

Chief Flexwork Officer 😉

Related articles: