Gratis parkeren
Gratis annuleren
Gratis WiFi
Gratis koffie & thee
24/7 online reserveren
Niet goed? Geld terug!

Ik stop ermee

Je leest het goed. Ik ga ermee stoppen. Met mijn dagelijkse e-mails dan wel te verstaan.
Na anderhalf jaar iedere dag te posten vind ik het nu welletjes geweest. Begrijp me niet verkeerd. Ik vind het fantastisch om deze verhalen te schrijven en ik haal er veel inspiratie uit. In deze periode heb ik echt leuks reacties ontvangen. Ok, ook wel eens een mindere reactie. That’s all in the game.

Het is tijd voor verandering. Mijn leven is een andere fase ingegaan, mijn bedrijf gaat een andere fase in. Dit is goed, dit hoort bij het leven.
Maar ik ga je nog wel mails blijven sturen. Niet meer de zakelijk incorrecte mails met verhalen over wat ik heb meegemaakt, gelezen of bedacht. Nee, zakelijke tjoek-tjoek.

Nog steeds dingen die ik mee maak maar dan vanuit het oogpunt van ondernemerschap, innovaties, wet- en regelgeving, mijn visie op het nieuws, productontwikkeling maar dit alles in of gerelateerd aan mijn business.

Gaat het saaie mail worden? Wat denk je. Natuurlijk niet. Maar wel anders.


Ook ga je niet iedere dag een mail ontvangen, maar op de momenten dat ik je iets te melden heb. Misschien wel meerdere keren per dag misschien een hele week niets. Maar neem van mij aan in mijn business is altijd wel iets te melden.

Voor de komende jaren heb ik een ontzettende ambitieuze planning gemaakt. In 3 jaar tijd de omzet ver-15-voudigen (!). Jawel 15 × meer omzet maken. Mijn financiële man vroeg zich ook al af of ik niet wijs was, maar we gaan het toch doen.

Hoe?

Vasthouden aan het concept dat er al staat en dit steeds een klein beetje aanpassen aan de markt en inzichten die ik krijg. En natuurlijk het doorontwikkelen van mijn eigen ontwikkelde ITplatform. Al zeg ik het zelf een fantastisch middel om de 1000-den klanten te managen.

Mijn team waarmee ik samenwerk nog verder uitbouwen. Ik heb geen personeel, maar ik doe het niet alleen uiteraard. Dat zou onmogelijk zijn om dat wat ik wil bereiken te bereiken. Echt waar, een goed team is goud!

Er staat nog veel te gebeuren op dit gebied. Maar het belangrijkste is dat ik dit in een ontspannen setting ga doen. Ik ga winnen in alle rust.

Wil je niet op de hoogte blijven meld je dan onderaan af voor deze mails.

Wil je dat ik je mijn visie geef op bepaalde onderwerpen of heb jij een mening over onderwerpen die ik schrijf laat het mij weten! Ik wil dit echt van je horen.

Een keer over een onderwerp door kletsen kan natuurlijk ook altijd. Log in op MyADD en boek een uurtje business talk in mijn agenda in.

MyADD is where magic happens: myadd.eu

Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you

Chief Flexwork Officer 😉

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 19 juli 2022