Kantoorruimte Alkmaar

Het ADD Businesspoint Alkmaar is sinds enkele jaren actief als professionele en flexibele aanbieder van kantoorruimte Alkmaar. Het kantoor waar u de kantoorruimte kan huren ligt in het westen van Alkmaar en is zeer toegankelijk voor zowel auto als openbaar vervoer. De A-9 bevindt zich slechts op enkele minuten rijden.

Over ADD Businesscenter

ADD Businesscenter biedt kantoorruimtes aan op 31 verschillende centraal gelegen locaties. Er zijn verschillende ruimtes te huur voor bijvoorbeeld vergaderen of (semi-) permanente kantoorruimte. Het grote voordeel is dat er turn-key kan worden gehuurd, dus u huurt de kantoorruimte zoals u die wenst. Voorzien van meubilair, stoffering en IT-voorzieningen. ADD businesscenter biedt al haar diensten zoveel als mogelijk online aan zodat de dienstverlening efficiënt en niet onbelangrijk voordelig verloopt. Ondernemers die flexibel en voordelig kantoorruimte Alkmaar willen huren zijn dus bij ADD Businesscenter aan het juiste adres.

Onze mogelijkheden

Kantoorruimte in Alkmaar huren bij ADD biedt u tal van voordelen, hieronder vindt u de belangrijkste:

 • Flexibel kantoorruimte huren
 • Voordelige tarieven
 • Gemakkelijk alles online regelen
 • Alle voorzieningen binnen handbereik
 • Representatieve kantoorruimte
 • Veel extra services zoals telefoonservice, postverwerking, VOIP telefonie, etc.
 • Afspraak = afspraak

 

Flexibel ondernemen

Vergaderruimte AlkmaarWij merken dat er steeds meer behoefte is aan flexibele ondernemersoplossingen. Het is daarom ook niet gek dat alweer enkele duizenden klanten gebruikmaken van 1 van onze diensten. Dat kan zijn een lokaal telefoonnummer, postverwerking, telefoonbeantwoording of een kantoorruimte of vergaderruimte. De wereld om ons heen en dus ook bedrijven veranderen steeds sneller, en daar spelen wij graag op in. Kom ook eens een kijkje nemen in de bruisende kantoorruimte Alkmaar!

Flexibel en gemakkelijk huren

Onze kantoorruimtes kan u eenvoudig online reserveren. Dat kan 7 dagen in de week en 24 uur per dag. U krijgt van ons een persoonlijk account waarmee u kan bladeren in de vrije ruimtes en deze kan vastleggen. Tegelijk is het dan ook mogelijk om extra diensten te reserveren zoals koffie, een beamer of andere zaken. Heeft u toch nog vragen over een reservering dan is het altijd mogelijk om 1 van onze service medewerkers direct te spreken. Gemak staat bij ons voorop.

Meer informatie over kantoorruimte Alkmaar?

Bent u op zoek naar kantoorruimte in Alkmaar en bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Vul dan het formulier in op deze pagina en u ontvangt direct alle informatie over onze kantoren, oplossingen en tarieven. Graag maken wij ook een vrijblijvende afspraak om u de mogelijkheden te laten zien. Informatie opvragen verplicht u tot niets en ook een bezichtiging is volledig vrijblijvend.

  Direct offerte

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  ADD Kantoorruimte Alkmaar
  Jan Ligthartstraat 1
  1817 MR  Alkmaar
  Telefoon: 085- 273 4994
  E-mail: alkmaar@addmail.pro