Kantoorruimte Almere

De economie van Almere is flink aan het groeien. Dat is mooi voor ondernemers maar het brengt ook nadelen met zich mee. Nadelen die zich vaak voordoen als luxe problemen. Eén ervan is het zoeken naar een geschikte kantoorruimte vanwege de start van een bedrijf, een uitbreiding of een tijdelijk capaciteitstekort vanwege een kortlopend project. Kantoorruimte Almere biedt deze kantoorruimtes aan die vrijwel meteen betrokken kunnen worden.

Een flexibele kantoorruimte

Een flexibele kantoorruimteOndernemers spelen graag zo snel mogelijk in op de markt. Om dat te kunnen doen is een kantoorruimte dat zo goed als mogelijk is afgestemd op de behoeften een enorme pré. Is uw kantoor in het begin te groot dan zal het uw kostprijs alleen maar opdrijven. Is het toch te klein dan gaat de effectiviteit als snel naar beneden. Het is dus een groot voordeel wanneer u op de juiste momenten over de juiste faciliteiten kunt beschikken die uw kosten verlagen en uw bedrijfsvoering optimaliseren. Kantoorruimte Almere voorziet in die behoefte. U kunt bij ons heel flexibel een kantoor aanpassen, uitbreiden of zelfs verlaten wanneer het u het best uitkomt.

Flexibel ondernemen

Onze kantoorruimtes zijn in principe geheel voor u ingericht. Meubilair, IT oplossingen en stoffering is allemaal al aanwezig. U kunt er zo in trekken. Heeft u extra wensen? Daar kan kantoorruimte Almere ook in voorzien. Wij bieden vergader- en presentatie ruimtes aan in Almere inclusief beamers om uw presentatie naar uw klant zo goed en zo professioneel als mogelijk te laten verlopen. En maak u geen zorgen over de koffie en eventuele lunchpakketten, ook daar kan voor gezorgd worden. U bent dus volledig operationeel met uw kantoor bij kantoorruimte Almere.

Wat is er mogelijk?

Kantoorruimte bij ADD huren in Almere biedt u vele voordelen, hieronder vindt u de belangrijkste:

 • Flexibel kantoorruimte betrekken
 • Voordelige prijzen
 • Makkelijk alles online te regelen
 • De meeste voorzieningen binnen handbereik
 • Representatieve nette kantoorruimtes
 • Veel extra services zoals telefoonservice, postverwerking, VOIP telefonie, etc.
 • Afspraak is afspraak bij ons

Flexibel en gemakkelijk huren

De kantoren bij ons zijn heel gemakkelijk te reserveren via de website. Door eenvoudig het formulier in te vullen boekt u meteen het kantoor van uw wensen. Heeft u nog vragen dan zijn er medewerkers beschikbaar die u kunnen helpen om uw vragen te beantwoorden. Het is allemaal te regelen bij kantoorruimte Almere.

Meer informatie?

Het kan natuurlijk dat u nog meer vragen heeft en ook zelf een keer een kijkje wilt nemen in onze kantoren. Dat kan geregeld worden. Wij maken in dat geval met alle plezier een afspraak met u om u de mogelijkheid te bieden om zelf te zien welke gemakken u kunt hebben wanneer u bij ons een kantoor besluit te huren.

ADD Kantoorruimte Almere
Radioweg 6
1324 KW Almere
Telefoon: 036-820 1201
E-mail: almere@addmail.pro

ADD Kantoorruimte Almere

  Direct offerte

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht