Kantoorruimte Arnhem

Kantoorruimte Arnhem

Iedere ondernemer is anders. De ene is al lang op weg en heeft zijn schaapjes dus op het droge en de ander begint net en heeft dus een beperkt budget. Wat voor ondernemer u ook bent, wij hebben voor u diverse innovatieve oplossing die het ondernemerschap makkelijk voor u maken. ADD beschikt namelijk over diverse kantoorruimtes in Nederland die u voor diverse doeleinden kunt gebruiken. Werkt u voornamelijk thuis, maar heeft u wel behoefte aan een kantooradres dan is het Service Kantoor van ADD Business Center ideaal voor u. Hiermee heeft u een inschrijfadres voor de Kamer van Koophandel en beschikt u ten alle tijden over een werk- of vergaderruimte. Bent u meer het type ondernemer dat behoefte heeft aan een compleet verzorgde kantoorruimte? Ook dan bent u bij ADD aan het juiste adres. Wij zoeken samen met u naar een geschikte kantoorruimte en verzorgen het volledige meubilair, de internetverbinding, de postverwerking etc. Kortom, voor iedere ondernemer wat wils.

Voor een compleet overzicht van de aangeboden diensten klikt u onder het kopje ‘Over ADD BC’ op het tabblad ‘Mogelijkheden’, of kunt u contact met ons opnemen.

Voorzieningen

Onze kantoorruimte in Arnhem leent zich ideaal voor bedrijven die een ruimte zoeken om te vergaderen, maar is ook zeker geschikt voor de ondernemer die in alle rust wil kunnen werken. De kantoorruimte in Arnhem heeft diverse basisvoorzieningen:

Groen vinkje Spreekruimte voor vier personen;
Groen vinkje Draadloos internet;
Groen vinkje Airco;
Groen vinkje Koffie/thee;
Groen vinkje Bemande receptie;
Groen vinkje Gratis parkeren;
Groen vinkje Bereikbaar voor minder validen.

Uiteraard bestaat er de mogelijkheid om extra voorzieningen bij uw kantoorruimte te reserveren. Zo kunt u er voor kiezen om gebruik te maken van de aanwezig presentatie- of trainingsruimte en kunt u diverse hulpmiddelen zoals een whiteboard of beamer reserveren.

Bereikbaarheid

De kantoorruimte is gelegen in het oostelijke deel van Arnhem. Het pand is zowel met de auto, als met het openbaar vervoer (trein en bus) prima bereikbaar. Binnen vijf minuten zit u met de auto op de A12.

Bezichtiging, offerte of reserveren?

Bent u geïnteresseerd in de kantoorruimte in Arnhem? Vraag dan direct een offerte of een bezichtiging aan. U kunt natuurlijk ook direct een kantoorruimte reserveren.

offertereserverenbezichtigen

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Kantoorruimte Arnhem
T: 085-273 4994
Vlamoven 34
6826 TN Arnhem
arnhem@addmail.pro

offertereserverenbezichtigen

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Gewenste locatie

  Uw bericht

  Om CAPTCHA te kunnen gebruiken moet je plugin Really Simple CAPTCHA installeren.