Gratis parkeren
Gratis annuleren
Gratis WiFi
Gratis koffie & thee
24/7 online reserveren
Niet goed? Geld terug!
[vc_row][vc_column width="2/3"][vc_column_text]Onze kantoorruimtes in Bergen op Zoom kunt u vinden in het Interium Business Center in Bergen op Zoom. Deze markante plek, gelegen in het Havenkwartier, is één van de meest historische plekken in de stad en is lopend in 10 minuten te bereiken vanaf het centrum. Parkeergelegenheid is ruim voldoende aanwezig.

Over ADD Businesscenter?

Over ADD Businesscenter?ADD Businesscenter heeft kantoorruimtes in aanbieding op 31 verschillen locaties die allemaal zo gunstig mogelijk gelegen zijn binnen de steden waar zij gevestigd zijn. U kunt bij Kantoorruimte Bergen op Zoom huren om permanent kantoor te betrekken maar u kunt ook denken aan een vergaderruimte die u van tijd tot tijd nodig heeft. Combinaties zijn ook mogelijk. Onze kantoren in Bergen op Zoom zijn ook te huur als turn-key. Dit betekent dat de kantoren voorzien zijn van meubilair, stoffering en de benodigde IT-voorzieningen. U stapt in dat geval in een kant en klare voor u gereed staande oplossing die uitermate efficiënt, voordelig en enorm flexibel is. Bent u dus op zoek naar zo’n oplossing voor uw kantoorruimte in Bergen op Zoom dan bent u bij ADD Businesscenter in goede handen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Wanneer u een kantoor bij kantoorruimte Bergen op Zoom huurt dan kunt u profiteren van de volgende mogelijkheden:
  • Een flexibel huurcontract
  • Kosten goed beheersbaar en lage tarieven
  • Alles via de website regelbaar
  • Veel voorzieningen direct beschikbaar
  • Een nette kantoorruimte
  • Extra services zoals telefoonservice, postverwerking, VOIP telefonie, etc.
  • Duidelijke afspraken.

Flexibel ondernemen

Er komt steeds meer vraag naar flexibele oplossingen voor ondernemers. Kantoren die tijdelijk betrokken kunnen worden is er daar één van. Zo kan het zijn dat u nog niet helemaal klaar bent om zelf een kantoor te openen. Of u bent al bezig om een kantoor te openen in Bergen op Zoom maar dat kunt u nog niet betrekken. En uiteraard is het ook mogelijk dat uw zaken zo goed gaan dat u plotseling uitbreiding van ruimte nodig heeft. In dat geval kan ADD Businesscenter u goed van dienst zijn indien u op zoek bent naar een kantoorruimte in Bergen op Zoom.

Flexibel en gemakkelijk huren

Een kantoorruimte in Bergen op Zoom reserveren is gemakkelijk online vast te leggen. En u kunt dat 7 dagen per week, 24 uur per dag. Makkelijker kan het niet. En als u vragen heeft dan is er altijd een medewerker paraat om uw vragen te beantwoorden. U kunt bij ons tijdelijk een kantoor huren maar u kunt ook extra diensten afnemen of een combinatie ervan. Heeft u per maand een aantal keren een vergader of presentatie ruimte nodig? Dan hebben we dat voor u. U kunt op deze manier heel erg flexibel inspelen op uw behoeften en ervoor zorgen dat u geen overcapaciteit heeft.

Een kantoor bezichtigen?

Dat kan. Wij maken met alle plezier een afspraak met u zodat u de kantoren van kantoorruimte Bergen op Zoom zelf kunt bekijken.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width="1/3"][vc_column_text]ADD kantoorruimte Bergen op Zoom Zuidzijde Haven 39a 4611 HC Bergen op Zoom Telefoon: 085 – 273 4994 E-mail: bergenopzoom@addmail.pro ADD kantoorruimte Bergen op Zoom[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="2/3"][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width="1/3"][contact-form-7 id="1571"][/vc_column][/vc_row]