Gratis parkeren
Gratis annuleren
Gratis WiFi
Gratis koffie & thee
24/7 online reserveren
Niet goed? Geld terug!
[vc_row][vc_column width="2/3"][vc_column_text]Kantoorruimtes zijn volop te krijgen in Nederland maar soms lukt het even niet om de juiste op maat gesneden oplossing te vinden. Problemen zoals een tijdelijk tekort aan ruimte, een snelle start van een nieuw bedrijf kunnen nogal eens obstakels vormen bij de zoektocht naar een nieuw onderkomen voor uw bedrijf. Kantoorruimte Capelle aan de IJssel heeft die maatoplossing voor u. Wij bieden u kant en klare kantoorruimtes aan die u snel kunt betrekken. Lees verder over onze aanbiedingen die wij hebben voor ondernemers in Capelle aan de IJssel.

Op zoek naar een kantoor

Op zoek naar een kantoorOndernemers willen er graag goed bij zitten. Het liefste met een representatief kantoor en met alle gemakken voorzien. Maar ja, dat kan niet altijd. Een startend bedrijf heeft niet altijd het benodigde kapitaal voorhanden om meteen duizenden euro’s te investeren in IT oplossingen, receptionistes, een keuken om de koffie voor uw klant te maken en alle meubels. Een kant en klaar kantoortje kan dan een perfecte oplossing zijn. Zeker wanneer de aanbieder van dat kantoor u ook nog eens de mogelijkheid geeft om later eventueel uw kantoor op dezelfde locatie in Capelle aan de IJssel uit te breiden. Kantoorruimte Capelle aan de IJssel voorziet in die behoefte.

Een flexibel kantoor

Bedrijven kunnen snel groeien. En bedrijven kunnen te maken hebben met omstandigheden dat er even minder nodig is. Een flexibel kantoor kan in deze gevallen een grote uitkomst zijn. Het kan bijvoorbeeld zijn dat uw werkzaamheden opeens te maken krijgt met pieken waardoor u even voor een aantal maanden extra personeel moet inhuren. Dan moet u dat kantoorpersoneel wel een werkplek kunnen geven. En deze werkplekken moeten u niet in de weg zitten wanneer de werkzaamheden voltooid zijn. In dat geval kan kantoorruimte Capelle aan de IJssel de oplossing aanbieden.

Wat is er mogelijk?

Kantoorruimte bij ADD huren in Capelle aan de IJssel biedt tal van opties aan, hieronder vindt u de belangrijkste:
  • Flexibele contracten
  • Voordelige huurtarieven
  • Alles snel eenvoudig te regelen via de website
  • De belangrijkste voorzieningen binnen bereik
  • Perfecte kantoorruimte om mee voor de dag te komen
  • Veel extra services zoals telefoonservice, postverwerking, VOIP telefonie, etc.
  • Afspraak is en blijft afspraak

Snel besteld via de website.

Wij houden van gebruiksgemak. Daarom bieden wij u de mogelijkheid aan om uw kantoor via onze website te reserveren. Het is vrij simpel. Na het invullen van het formulier is het allemaal zo geregeld. Heeft u nog extra vragen dan kan dat natuurlijk ook. Kantoorruimte Capelle aan de IJssel heeft constant medewerkers paraat die u graag te woord staan.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen en wilt u de kantoren eens zelf zien op locatie? Dat kan uiteraard. Wij maken graag een afspraak met u om u de voordelen van de kantoren van Kantoorruimte Capelle aan de IJssel te laten zien.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width="1/3"][vc_column_text]ADD Kantoorruimte Capelle aan den IJssel Kanaalweg 33 2903 LR Capelle aan den IJssel Telefoon: 085 – 273 4994 E-mail: capelleaandenijssel@addmail.pro ADD Kantoorruimte Capelle aan den IJssel[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="2/3"][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width="1/3"][contact-form-7][/vc_column][/vc_row]