Kantoorruimte Coevorden

Kantoorruimte Coevorden

ADD heeft diverse kantoorruimtes in Nederland opgezet om klanten zo nog beter kennis te laten maken met de mogelijkheden van flexibel werken. Momenteel heeft ADD op zo’n 24 locaties in Nederland kantoorruimtes gevestigd. De ruimtes zijn volledig in eigen beheer van ADD. Hierdoor kan de dienstverlening naar de wensen van de klant worden ingericht. Niets is te gek en alles is bespreekbaar. De kantoorruimtes zijn volledig gemeubileerd en voorzien van een aantal basisvoorzieningen. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om er diverse voorzieningen bij te reserveren.

03_add_business_point_Coevorden_Parallelweg_45_7741_KA_Coevorden_BCCEen kantoorruimte van ADD is uitermate geschikt voor de innovatieve ondernemer die voorstander van het nieuwe werken en dus kostenbesparend is. Voor elke soort ondernemer heeft ADD een passende dienst binnen de diverse kantoorruimtes. Zo bieden we bijvoorbeeld bedrijfsruimtes aan van 15 m2, maar ook van 100 m2, zowel voor tijdelijke projecten als voor langere tijd. Daarnaast verhuren we diverse kantoorruimtes waar u alleen of met medewerkers, voorzien van alle gemakken, aan uw onderneming kunt werken. Kortom, service op maat.

Voor een compleet overzicht van de aangeboden diensten klikt u onder het kopje ‘Over ADD BC’ op het tabblad ‘Mogelijkheden’, of kunt u contact met ons opnemen.

Voorzieningen

De kantoorruimte in Coevorden is uitermate geschikt voor bedrijven die internationaal zaken doen. Uiteraard is het kantoor voorzien van alle basisvoorzieningen als:

Groen vinkje Spreekruimte voor vier personen;
Groen vinkje Draadloos internet;
Groen vinkje Airco;
Groen vinkje Koffie/thee;
Groen vinkje Bemande receptie;
Groen vinkje Gratis parkeren;
Groen vinkje Bereikbaar voor minder validen.

U kunt de dienstverlening op de vestiging in Coevorden ook uitbreiden met bijvoorbeeld een telefoonbeantwoordingservice.

Daarnaast kunt u de kantoorruimte in Coevorden gebruiker als Service Kantoor. U kunt uw onderneming dan bij de Kamer van Koophandel inschrijven op het adres van het kantoor. Tevens kunt u het adres gebruiken voor al uw uitingen. We kunnen uw poststukken bewaren op locatie, of aan u doorsturen. Daarnaast geniet u van de mogelijkheid om op ieder gewenst moment over een kantoorruimte te beschikken.

Bereikbaarheid

Op slechts 10 km van de snelweg (A37) staat onze kantoorruimte. Het pand is centraal gelegen in Coevorden en bevindt zich op nog geen 8 minuten rijden van de Duitse grens. Ideaal dus voor ondernemers die zaken doen met onze oosterburen. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het kantoor, dus ook bezoekers kunnen uw onderneming gemakkelijk bereiken.

Met het openbaarvervoer is de kantoorruimte in Coevorden goed bereikbaar. Het kantoor bevindt zich slechts op 8 minuten loopafstand van het trein- of busstation.

Bezichtiging, offerte of reserveren?

Bent u geïnteresseerd in de kantoorruimte in Arnhem? Vraag dan direct een offerte of een bezichtiging aan. U kunt natuurlijk ook direct een kantoorruimte reserveren.

offertereserverenbezichtigen

telefoonbeantwoording_ADD_Business_Point ADD Kantoorruimte Coevorden
T: 085-2734994
Parallelweg 45
7741 KA Coevorden
coevorden@addmail.pro

offertereserverenbezichtigen

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Gewenste locatie

  Uw bericht

  Om CAPTCHA te kunnen gebruiken moet je plugin Really Simple CAPTCHA installeren.