Gratis parkeren
Gratis annuleren
Gratis WiFi
Gratis koffie & thee
24/7 online reserveren
Niet goed? Geld terug!
[vc_row][vc_column width="2/3"][vc_column_text]Kantoorruimte Deventer is uitstekend bereikbaar van de grootste toegangsroutes naar Deventer. Direct gelegen aan de A1 is dit businesscenter zeer goed bereikbaar vanuit de centrale liggen in Nederland en een korte verbinding naar Duitsland. Vanuit het centrum van Deventer zijn de kantoren snel en gemakkelijk te bereiken met buslijn 7 die naar de bushalte van de Herfordstraat loopt. Vanaf daar is het een paar minuten lopen. Met een kantoorruimte in Deventer bent u ook zeer goed bereikbaar via het spoor. Vanaf het treinstation zijn er directe verbindingen beschikbaar naar onze kantoorruimtes.

Over ADD Businesscenter.

Over ADD BusinesscenterAls u op zoek bent naar een flexible kantoorruimte dan zit u goed bij ADD Businesscenter. Wij kunnen u de perfecte flexibele kantoorruimte oplossing bieden met alle bijbehorende faciliteiten. Bent u op zoek naar tijdelijke werkomgeving in Deventer of hebt u tijdelijk een uitbreiding nodig van uw kantoorruimte? Dan kan dat bij ons. En niet alleen dat. Kantoorruimte Deventer biedt een compleet pakket aan waarbij meubilair, stoffering en alle noodzakelijke IT-voorzieningen al geregeld en volledig operatief zijn. Wat wilt u nog meer. U bent volledig vrij om datgene bij ons af te nemen wat u nodig heeft en u heeft alle flexibiliteit om uw kantoor naar eigen wens in te richten.

Wat is er mogelijk?

Binnen een huurcontract bij kantoorruimte Deventer kunt u gebruik maken van de volgende voordelen:
  • Geen lange looptijden
  • Voordelige tarieven
  • Alles gemakkelijk via de website te regelen
  • Veel voorzieningen direct binnen handbereik
  • Een kantoorruimte waar u mee voor de dag komt
  • Telefoonservice, postverwerking, VOIP telefonie, etc beschikbaar.
  • Afspraken worden nagekomen

Flexibel ondernemen

Er is steeds meer behoefte aan flexibel ondernemerschap. Kantoorruimtes met alle faciliteiten die volledig operationeel beschikbaar zijn en tijdig kunnen worden gebruikt zijn dan ook erg in trek de laatste jaren. Vele ondernemers gingen u al voor door gebruik te maken van Kantoorruimte Deventer voor flexibel ondernemen. Kom gerust eens een kijkje nemen op onze locatie in Deventer en laat u daar overtuigen van het grote voordeel van een flexibele kantoorruimte in Deventer.

Meer informatie over kantoorruimte Deventer

Wij maken met alle plezier een afspraak met u wanneer u toch nog even zelf een kijkje wilt komen nemen. U kunt uzelf dan laten overtuigen van de gebruiksgemakken die wij aan te bieden hebben.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width="1/3"][vc_column_text]ADD Kantoorruimte Deventer Keulenstraat 6 7418 ET Deventer Telefoon: 0570-744034 E-mail: deventer@addmail.pro ADD Kantoorruimte Deventer[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="2/3"][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width="1/3"][contact-form-7 id="1571"][/vc_column][/vc_row]