Kantoorruimte Dordrecht

Kantoorruimte Dordrecht

Zo goed mogelijk tegemoetkomen in de behoefte van de klant. Dat is een van de drijfveren van ADD. Met diverse kantoorruimtes door heel Nederland voorziet ADD in deze behoeften. Het bedrijfsleven is tenslotte constant in beweging en daarmee veranderen de behoeften van ondernemers dus ook. ADD is dan ook een ster in het aanbieden van flexibele diensten voor bedrijven.

De kantoorruimtes van ADD kunnen worden gehuurd voor diverse doeleinden. Uiteraard kunt u gewoon een kantoorruimte huren, maar u kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een Virtual Office van ADD. Hierbij heeft u geen eigen kantoor, maar maakt u wel gebruik van de mogelijkheid om uw post op een kantooradres te laten bezorgen. ADD zorgt, in overleg met u, voor de verdere afhandeling van uw poststukken. Naast kantoorruimtes verhuurt ADD Business Center in Nederland ook verschillende ruimtes die zich bij uitstek lenen voor bedrijfsgerichte bijeenkomsten of vergaderingen. ADD heeft zelfs een eigen cateringservice, speciaal voor de kantoorruimtes van ADD. En dat alles volledig in eigen beheer. Kortom de keuze is reuze en alles kan besproken worden.

Voor een compleet overzicht van de aangeboden diensten klikt u onder het kopje ‘Over ADD BC’ op het tabblad ‘Mogelijkheden’, of kunt u contact met ons opnemen.

01_add_business_point_dordrecht_Bedrijvencentrum_Drechtsteden_Einsteinstraat_67

Voorzieningen

De kantoorruimte in Dordrecht is volledig afgestemd op de behoeften van ondernemers. Er zijn veel voorzieningen in het pand aanwezig en alles is bespreekbaar. Heeft u dus zelf bepaalde ideeën over uw kantoorruimte? Ga dan met ons in gesprek om de mogelijkheden te bespreken, want daar staan we zeker open voor. De kantoorruimte in Dordrecht bevat basisvoorzieningen als:

Groen vinkje Spreekruimte voor vier personen;
Groen vinkje Draadloos internet;
Groen vinkje Airco;
Groen vinkje Koffie/thee;
Groen vinkje Bemande receptie;
Groen vinkje Gratis parkeren;
Groen vinkje Bereikbaar voor minder validen.

Indien u meer ruimte of voorzieningen nodig heeft kunt u deze er altijd bij reserveren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Hierbij kunt u denken aan praktische zaken zoals een beamer, flipover of Whiteboard, maar ook aan zaken als een telefoonbeantwoordingsservice of een extra vergaderruimte.

Bereikbaarheid

U vindt de kantoorruimte in het zuiden van Dordrecht. Deze locatie heeft een direct verbinding met de snelweg (A16) en is daarmee uitstekend bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer is het pand makkelijk te bereiken. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor zowel uw medewerkers als bezoekers.

Bezichtiging, offerte of reserveren?

Bent u geïnteresseerd in de kantoorruimte in Arnhem? Vraag dan direct een offerte of een bezichtiging aan. U kunt natuurlijk ook direct een kantoorruimte reserveren.

offertereserverenbezichtigen

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Kantoorruimte Dordrecht
T: 085-273 4994
Einsteinstraat 67
3316 GG Dordrecht
dordrecht@addmail.pro

offertereserverenbezichtigen

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Gewenste locatie

  Uw bericht

  Om CAPTCHA te kunnen gebruiken moet je plugin Really Simple CAPTCHA installeren.