Kantoorruimte Eindhoven

Kantoorruimte Eindhoven

Wanneer uw onderneming toe is aan een kantoorruimte begint vaak de ellelange zoektocht naar een geschikt pand, geschikte locatie en gunstige koop- of huurprijs. Maak het uzelf gemakkelijk en stop met zoeken. ADD heeft namelijk diverse kantoorruimtes voor u beschikbaar, waarmee u snel kunt starten. U bent dus in no time operationeel!

ADD heeft in totaal 24 Business Centers volledig in eigen beheer. Deze centers bevinden zich voornamelijk in of rond grote steden zodat uw onderneming een gunstige ligging heeft. Ieder Business Center beschikt over tal van kantoorruimtes in alle mogelijk denkbare maten en vormen. Zo bieden we volledig ingerichte kantoorruimtes, vergaderzalen, maar ook bedrijfsruimtes tot wel 100 m2. Ook de duur waarin u deze ruimtes huurt is flexibel. U kunt een ruimte huren voor één uur of voor een aantal maanden. De keuze is geheel aan u.

Wanneer u een kantoorruimte bij ADD huurt kunt u deze uitbreiden door gebruik te maken van onze services. Zo leveren wij praktische zaken zoals beamers en flipovers, maar ook telefoonnummers, postverwerkingsservices en diverse virtuele diensten kunnen wij voor u verzorgen.

Vestiging Eindhoven

Eindhoven is een grote stad met veel bedrijvigheid en wellicht dus veel klanten voor uw onderneming. Een kantoorruimte in Eindhoven is dus ideaal. Ook op de vestiging kunnen wij u meer dan alleen een werkruimte bieden. Uiteraard zijn de kantoorruimtes in Eindhoven volledig ingericht, maar daarnaast bieden we nog een aantal basisvoorzieningen, zoals:

Groen vinkje Spreekruimte voor vier personen;
Groen vinkje Draadloos internet;
Groen vinkje Airco;
Groen vinkje Koffie/thee;
Groen vinkje Bemande receptie;
Groen vinkje Gratis parkeren;
Groen vinkje Bereikbaar voor minder validen.

De Flexplekken in de kantoorruimtes in Eindhoven zijn tevens volledig volgens de ARBO regels ingericht. Deze plekken geven ruimte aan vier personen (per plek) en zijn voorzien van verstelbare bureaus, bureaustoelen en schermen. Daarnaast is er voldoende opbergmogelijkheid aanwezig.

Bereikbaarheid

De kantoorruimtes van ADD bevinden zich in het noorden van Eindhoven en hebben een goede verbinding met de snelwegen en het centrum. Ook met het openbaar vervoer is uw kantoor prima bereikbaar. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid voor zowel u als uw bezoekers aanwezig.

Bezichtiging, offerte of reserveren?

Bent u geïnteresseerd in een kantoorruimte in Eindhoven? Vraag dan direct een offerte of een bezichtiging aan. U kunt natuurlijk ook direct een ruimte reserveren.

offertereserverenbezichtigen

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Kantoorruimte Eindhoven
Flight Forum 760
5657 DT Eindhoven
T: 040-8200595
eindhoven@addmail.pro

offertereserverenbezichtigen

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Gewenste locatie

  Uw bericht

  Om CAPTCHA te kunnen gebruiken moet je plugin Really Simple CAPTCHA installeren.