Kantoorruimte Emmen

Kantoorruimte Emmen

Ben u ontevreden over de huidige locatie van uw onderneming? Zoekt u een kantoorruimte met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik? Of heeft u slechts sporadisch een kantoorruimte nodig? Wat uw situatie ook is ADD heeft dé geschikte kantoorruimte voor u! Onze Business Centers bevinden zich bijna allemaal in of rond grote steden en zijn voorzien van alle benodigde voorzieningen. Zoals u van ons gewend bent is ook deze service erg flexibel, want of u nu een kantoorruimte huurt voor één maand, één dag of één uur onze dienstverlening blijft hetzelfde.

01_add_business_point_Emmen_Bedrijvencentrum_Emmen_Jules_Verneweg_13-17_7821_AD_EmmenBent u een ondernemer die niet vaak op kantoor is en slechts sporadisch behoefte heeft aan een kantoor- of vergaderruimte? Dan is het ‘Service Kantoor’ van ADD echt iets voor u. U beschikt hiermee te alle tijde over een kantoorruimte en daarnaast heeft u een postadres voor al uw uitingen en de inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Ook de inkomende post kunnen wij voor u beheren. Deze komt binnen in ons scancenter waar het uiterst secuur behandeld wordt. We scannen uw post in en zorgen dat deze digitaal bij u terecht komt. Uiteraard kunnen we de digitale poststukken ook naar één van uw medewerkers of een specifieke afdeling sturen. Het is zelfs mogelijk om uw post door ons te laten archiveren in een digitaal archief of ander systeem. Deze postservice (postadres) bieden we tevens zonder kantoorruimte aan.

Ook flexwerkers zijn van harte welkom in een van de vele kantoorruimtes van ADD. We hebben diverse ARBO ingerichte werkplekken waar u of uw medewerkers in alle rust kunnen werken. Uiteraard zijn ook deze werkplekken van alle benodigdheden voorzien.

Vestiging Emmen

De ADD kantoorruimte in Emmen is bij uitstek geschikt voor ondernemers die over de grens zaken doen. De kantoorruimtes zijn allemaal voorzien van een aantal standaard voorzieningen:

Groen vinkje Spreekruimte voor vier personen;
Groen vinkje Draadloos internet;
Groen vinkje Airco;
Groen vinkje Koffie/thee;
Groen vinkje Bemande receptie;
Groen vinkje Gratis parkeren;
Groen vinkje Bereikbaar voor minder validen.

Daarnaast heeft u in de kantoorruimtes in Emmen een bedrijfsruimte tot uw beschikking. Ook wanneer u een extra ruimte zoals een presentatie- of trainingsruimte nodig heeft, bent u hier aan het juiste adres. Ook praktische zaken zoals flipovers of een whiteboard kunt u eenvoudig online reserveren.

Bereikbaarheid

De kantoorruimte ligt centraal gelegen in Emmen en is daarmee zeer goed bereikbaar. Binnen 10 minuten bevindt u zich op de snelweg (A37) en op nog geen 15 minuten rijden komt u aan bij de Duitse grens. Ook met het openbaar vervoer zijn de kantoorruimtes in Emmen prima te bereiken.

Bezichtiging, offerte of reserveren?

Bent u geïnteresseerd in een kantoorruimte in Emmen? Vraag dan direct een offerte of een bezichtiging aan. U kunt natuurlijk ook direct een ruimte reserveren.

offertereserverenbezichtigen

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Kantoorruimte Emmen
T: 085-273 4994
Jules Verneweg 13-17
7821 AD Emmen
emmen@addmail.pro

offertereserverenbezichtigen

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Gewenste locatie

  Uw bericht

  Om CAPTCHA te kunnen gebruiken moet je plugin Really Simple CAPTCHA installeren.