Kantoorruimte Goes

Gelegen in het hartje van Goes maakt onze kantoorruimtes bijzonder interessant voor ondernemers die willen profiteren van een goed locatie die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer en de autosnelwegen. Kantoorruimte Goes is uitstekend bereikbaar vanaf de A58 en ook met het openbaar vervoer is de locatie gemakkelijk te vinden waarbij de meeste buslijnen vanuit heel Zeeland hun verbinding met Goes hebben. Parkeergelegenheid is er meer dan voldoende wat een groot voordeel is.

Over ADD Businesscenter?

Over ADD Businesscenter?Als u op zoek bent naar een flexible kantoorruimte dan zit u goed bij kantoorruimte Goes. Wij kunnen u de perfecte flexibele kantoor oplossing bieden met alle bijbehorende faciliteiten. Bent u op zoek naar een tijdelijk kantoor of hebt u tijdelijk een uitbreiding nodig van uw kantoorruimte? Dan kan dat bij ons. En niet alleen dat. Wij bieden een compleet pakket aan waarbij meubilair, stoffering en alle noodzakelijke IT-voorzieningen al geregeld en volledig operatief zijn. Wat wilt u nog meer. U bent volledig vrij om datgene bij ons af te nemen wat u nodig heeft en u heeft alle flexibiliteit om uw kantoor naar eigen wens in te richten.

Wat is er mogelijk?

De belangrijkste voordelen van kantoorruimte Goes op een rijtje:

 • Flexibel gebruik maken van kantoorruimte
 • Voordelige huurtarieven
 • Alles met een paar muisklikken te regelen via de website
 • Alle voorzieningen binnen bereik
 • Moderne kantoorruimtes
 • Extra services zoals telefoonservice, postverwerking, VOIP telefonie, WIFI etc.
 • Wij komen onze afspraken na

Flexibel ondernemen

Er is steeds meer behoeft aan flexibel ondernemerschap. Kantoorruimtes met alle faciliteiten die volledig operationeel beschikbaar zijn en tijdig kunnen worden gebruikt zijn dan ook erg in trek de laatste jaren. Vele ondernemers gingen u al voor door gebruik te maken van de ADD Businesscenter oplossingen voor flexibel ondernemen. Kom gerust eens een kijkje nemen op onze locatie in Goes en laat u daar overtuigen van het grote voordeel van kantoorruimte Goes.

Flexibel en gemakkelijk huren

U kunt onze kantoren heel eenvoudig reserveren via onze website. En u heeft hiervoor geen enkele beperking, de reserveringen kunnen elk moment van de dag en de week gedaan worden, ook op zaterdag en zondag. En u kunt niet alleen kantoorruimtes huren. Ook extra diensten zoals koffie service en video presentatie materiaal kunt u reserveren via de website. En indien u vragen heeft is er altijd een medewerker van ons beschikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Kantoor bezichtigen?

Uiteraard bieden wij aan dat u de kantoren ook zelf kunt komen bekijken. Geen enkel probleem. Kantoorruimte Goes staat u graag te woord en laten u op locatie alle faciliteiten zien die wij u te bieden hebben.

ADD Kantoorruimte Goes
Stationsplein 9-11
4461 HP Goes
Telefoon: 0113-789 003
E-mail: goes@addmail.pro

ADD Kantoorruimte Goes

  Direct offerte

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht