Kantoorruimte Groningen

U, als ondernemer in Groningen wil eigenlijk maar één ding het liefste. Ondernemen. Maar ondernemen brengt ook zaken met zich mee die de last kunnen verzwaren van een ondernemer. Lasten die u liever aan een ander over wil laten zodat u verder kunt met ondernemen. Eén van die lasten is het zoeken naar een geschikte kantoorruimte. Of het nu gaat om een tijdelijke uitbreiding, een start van een nieuwe onderneming of een permanente uitbreiding, u wilt er het liefst zo min mogelijk tijd voor kwijt zijn om de juiste locatie te vinden. Kantoorruimte Groningen heeft hiervoor maatoplossingen in de aanbieding die kant en klaar afgenomen kunnen worden. Wat wit u nog meer. Een kant en klaar kantoor dat u vrijwel meteen kunt betrekken.

Waarom bij kantoorruimte Groningen huren?

Waarom bij kantoorruimte Groningen huren?Kantoorruimte Groningen is ideaal voor ondernemers die een tijdelijke of gemakkelijke oplossing zoeken voor hun kantoor en werkomgeving. Misschien heeft u helemaal geen tijd om alles te regelen betreffende een kantoor. Uw werkzaamheden kunnen dermate lijden onder de rompslomp van het regelen van een goede werkomgeving dat u eigenlijk alleen maar verliest. Wij kunnen voor u de perfect op maat gesneden kant en klare oplossing aanbieden zodat u er geen omkijken naar heeft.

De kantoren van kantoorruimte Groningen

Onze kantoren zijn geheel gemeubileerd en voorzien van stoffering. Eventuele IT Oplossingen zoals routers en WIFI kunnen ook geleverd worden. Binnen onze pakketen zijn er ook mogelijkheden om telefonie te laten regelen, uw koffietafel kan verzorgd worden en wij hebben ook presentatieruimtes voorhanden die gebruikt kunnen worden wanneer u daar behoefte aan heeft. U maakt in dat geval alleen kosten wanneer u die voorzieningen nodig heeft. Kantoorruimte Groningen heeft aan alles gedacht zodat u in principe nooit stil komt te staan met uw bedrijfsvoering.

Wat is er mogelijk?

Hieronder vindt u de belangrijkste voordelen van een flexible werkomgeving in Groningen:

 • Flexibel kantoorruimte huren
 • Voordelige huurtarieven
 • Gemakkelijk alles via het internet te regelen
 • Alle voorzieningen vrijwel direct beschikbaar
 • Mooie netjes afgewerkte kantoorruimte
 • Veel extra services zoals telefoonservice, postverwerking, VOIP telefonie, etc.
 • Goed bereikbare locatie in Groningen
 • U kunt vertrouwen op de afspraken.

Snel bestellen via internet.

U kunt onze kantoren heel gemakkelijk reserveren via onze website. Na het invullen van het formulier nemen wij contact met u op en verzorgen wij het dat traject voor u wat u liever niet zelf wil doen. Uitbreiding of inkrimping van een reeds bestaande oplossing kan ook. Alle voorzieningen zijn online te regelen en medewerkers zijn altijd beschikbaar om u te woord te staan.

Nog niet overtuigd?

Geen probleem. Wij maken met alle plezier een afspraak met u om onze kantoren te bezichtigen. U kunt uzelf dan overtuigen van het gemak van onze kantoren.

ADD Kantoorruimte Groningen
Leonard Springerlaan 7
9727 KB Groningen
Telefoon: 050 – 8200400
E-mail: groningen@addmail.pro

ADD Kantoorruimte Groningen

  Direct offerte

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht