Kantoorruimte Hengelo

Kantoorruimte Hengelo

ADD heeft inmiddels naam voor zichzelf gemaakt als grote aanbieder van flexibele diensten die het nieuwe werken ondersteunen. Wanneer uw bedrijf behoeft heeft aan een flexibele werkplek met alle benodigde diensten waarbij u alleen betaald voor wat u gebruikt, dan is een kantoorruimte van ADD zeker iets voor u.
ADD biedt kantoorruimtes in diverse soorten en maten. We hebben volledig gemeubileerde kantoren, maar ook grote bedrijfsruimtes, vergaderzalen, trainingsruimtes en flexplekken. Wanneer u een van onze kantoorruimtes huurt, kunt u onze dienstverlening aanvullen met bijvoorbeeld een telefoonnummer, telefoonbeantwoordingsservice of postverwerkingsservice. Daarnaast verhuren we ook beamers, Whiteboards, flipovers etc. Deze kunt u heel eenvoudig via ons online reserveringssysteem reserveren.
Onze kantoorruimtes bevinden zich in of rond diverse grote steden in Nederland. Waar uw bedrijf zich dus ook bevindt, ADD heeft bijna altijd een kantoorruimte in de buurt beschikbaar.

Kantoorruimte huren bij ADD Business Center

Vestiging Hengelo

In onze kantoorruimte in Hengelo staat onze klant centraal. De kantoorruimte is voorzien van alle nodige hulpmiddelen en is uiteraard volledig gemeubileerd. U bepaalt zelf hoever onze dienstverlening gaat. Dat heet flexibel werken!
De basisvoorzieningen in de kantoorruimtes in Hengelo zijn:

Groen vinkje Spreekruimte voor vier personen;
Groen vinkje Draadloos internet;
Groen vinkje Airco;
Groen vinkje Koffie/thee;
Groen vinkje Bemande receptie;
Groen vinkje Gratis parkeren;
Groen vinkje Bereikbaar voor minder validen.

Bereikbaarheid

Onze kantoorruimte ligt in het noorden van Hengelo, direct aan de snelweg (A1,A35). Op slechts 15 minuten rijden bereikt u de Duitse grens. Voor bedrijven die zaken doen met onze oosterburen zijn de kantoorruimtes in Hengelo dus ideaal. De randstad bereikt u grotendeels in één uur. Rondom het pand bevinden zich voldoende parkeergelegenheden, voor zowel u als uw bezoekers.

Bezichtiging, offerte of reserveren?

Bent u geïnteresseerd in een kantoorruimte in Hengelo? Vraag dan direct een offerte of een bezichtiging aan. U kunt natuurlijk ook direct een ruimte reserveren.

offertereserverenbezichtigen

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Kantoorruimte Hengelo
T: 085-273 4994
Jan Tinbergenstraat 440
7559 ST Hengelo
hengelo@addmail.pro

offertereserverenbezichtigen

  Direct offerte

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Gewenste locatie

  Uw bericht

  Om CAPTCHA te kunnen gebruiken moet je plugin Really Simple CAPTCHA installeren.