Kantoorruimte Hoogeveen

In het Zuidelijke deel van Hoogeveen vindt u het ADD Businesspoint. Deze kantoorruimte Hoogeveen kunt u via onze organisatie eenvoudig en goedkoop huren. De kantoorruimte is centraal gelegen in Hoogeveen en heeft een perfecte verbinding met verschillende autosnelwegen. Daarnaast is het gebouw ook met het openbaarvervoer gemakkelijk te bereiken.

Wie zijn wij?

Op ruim 30 verschillende locaties in het land hebben wij kantoorruimtes beschikbaar. De ruimtes kunt u voor zowel korte als lange periodes huren. Dat betekent dat u de ruimte als permanente kantoorruimte kunt huren, maar ook voor een enkele bijeenkomst, zoals bijvoorbeeld een vergadering. Iedere kantoorruimte die wij aanbieden is volledig gestoffeerd en uitgerust met allerlei IT-voorzieningen en moderne meubels. Doordat wij veel waarde hechten aan een snelle en heldere communicatie, bieden wij al onze diensten zoveel mogelijk online aan. Daardoor kunt u als ondernemer flexibel, snel en voordelig een geschikte kantoorruimte Hoogeveen huren.

Vele mogelijkheden

Ondernemers kunnen bij ons profiteren van talloze voordelen voor het huren van een kantoorruimte in Hoogeveen. Hieronder worden de belangrijkste vermeld:

 • Flexibel kantoorruimtes huren
 • Lage tarieven
 • Eenvoudig online alles te regelen
 • Alle faciliteiten binnen handbereik
 • Representatieve kantoorruimtes
 • Veel extra soorten dienstverlening zoals telefoondiensten, postverwerking, VOIP telefonie, etc.
 • Eerlijke en heldere communicatie

Op zoek naar flexibele ondernemersoplossingen?

Op zoek naar flexibele ondernemersoplossingen?De wereld verandert in een rap tempo. Ook bedrijven maken voortdurend een ontwikkeling door. Bij ADD Business Center merken wij dagelijks dat er een toenemende behoefte is aan flexibele oplossingen voor ondernemers. Daar spelen wij graag op in. Vandaar dat wij inmiddels duizenden ondernemers mogen rekenen tot onze vaste klanten. Hierbij kunt u denken aan de afname van een telefoonnummer, maar ook aan postverwerking en het beantwoorden van de telefoon. Breng eens een bezoek aan onze kantoorruimte Hoogeveen en ontdek de vele diensten van onze vooruitstrevende organisatie.

Eenvoudig en snel huren

Het reserveren van al onze kantoorruimtes kunt u nu eenvoudig en snel online uitvoeren. Wij zijn zeven dagen per week dag en nacht bereikbaar voor het huren van een kantoorruimte in Hoogeveen. Via een persoonlijke account kunt u de vrije ruimtes bekijken en direct vastleggen. Daarbij heeft u de mogelijkheid om eventuele extra services van ons af te nemen, zodat de ruimte is uitgerust met alle faciliteiten die u nodig heeft. Mocht u vervolgens nog vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen met onze servicemedewerkers. Helderheid en gemak staan bij ons immers hoog in het vaandel.

Benieuwd naar de mogelijkheden van kantoorruimte Hoogeveen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren van een kantoorruimte in Hoogeveen? Wacht dan niet langen en vul het contactformulier op deze pagina volledig in. Wij zullen u zo spoedig mogelijk alle benodigde informatie toesturen voor de huur van een kantoorruimte.

ADD Kantoorruimte Hoogeveen
Office 22
Donau 5-22
7908 HA Hoogeveen
Telefoon: 085 – 273 4994
E-mail: hoogeveen@addmail.pro
ADD Kantoorruimte Hoogeveen

  Direct offerte

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht