Kantoorruimte huren Alkmaar

Bij ADD Business Center kunt u al enkele jaren voordelig een kantoorruimte huren in Alkmaar. Het pand waar de kantoorruimte zich in bevindt, ligt in het westelijke deel van de stad en is eenvoudig toegankelijk per auto en het openbaar vervoer. Zo bent u binnen enkele minuten van de autosnelweg op de juiste locatie.

Wat bieden wij?

ADD Business Center beschikt op dit moment over diverse kantoorruimtes op 31 verschillende locaties. Deze zijn allen centraal gelegen en te huur als vergaderruimte of als (semi-) permanente kantoorruimte. Iedere kantoorruimte kunt u huren in Alkmaar volgens het turn-key principe. Dat houdt in dat u de kantoorruimte huren kunt, zoals u dat wilt. Geheel gestoffeerd en inclusief het gewenste meubilair en de IT-voorzieningen. Doordat wij onze diensten voornamelijk online aanbieden, verloopt het huurproces zeer efficiënt en voordelig. Een ondernemer die in Alkmaar op zoek is naar een flexibele en voordelige kantoorruimte kan deze het best bij ons huren.

Een groot aantal mogelijkheden

Kantoorruimte huren in Alkmaar levert u bij ons verschillende voordelen op. Belangrijke voordelen zijn:

 • Huur flexibel uw kantoorruimte
 • Voordelig tarief
 • Gemakkelijk online te regelen
 • Talloze voorzieningen binnen handbereik
 • Representatieve en complete kantoorruimtes
 • Veel extra services beschikbaar zoals VOIP telefonie, telefoondiensten, postverwerking, etc.
 • Afspraak = afspraak

Diensten die met uw bedrijf meegroeien

Op een flexibele manier kantoorruimte hurenBij ons bedrijf merken wij steeds vaker dat er een toenemende vraag is bij ondernemers voor flexibele oplossingen. Hierbij gaat het niet alleen om een kantoorruimte huren op een flexibele manier, maar ook om talloze andere diensten. Vandaar dat het begrijpelijk is dat steeds meer ondernemers gebruik maken van onze services. Daarbij kan het gaan om de postverwerking, telefoonbeantwoording, een lokaal telefoonnummer of het huren van een kantoorruimte. Doordat bedrijven voortdurend in ontwikkeling zijn, springen wij daar graag op in met onze diensten die met hen meegroeien.

Gemakkelijk uw kantoorruimte huren in Alkmaar

Voor een kantoorruimte huren in Alkmaar hoeft u geen eindeloze reserveringsprocessen te doorlopen. Bij onze organisatie kunt u op een zeer eenvoudige wijze, de gewenste kantoorruimtes reserveren. Hiervoor bent u bij ons dag en nacht van harte welkom. Via een persoonlijke toegang, kunt u de ruimtes vastleggen en eventuele extra services afnemen. Zo heeft u binnen afzienbare tijd de ruimte gereserveerd die u zocht. Heeft u echter problemen met een kantoorruimte huren, dan staan onze servicemedewerkers graag voor u klaar.

Neem vandaag nog contact op

Wacht niet langer met een kantoorruimte huren in Alkmaar en neem vandaag nog contact met ons op. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden. Vul gerust het formulier op deze website in en kom snel alles te weten over onze kantoorruimtes, de mogelijkheden en onze scherpe tarieven. Wij verplichten u tot helemaal niets!

ADD Kantoorruimte huren Alkmaar
Jan Ligthartstraat 1
1817 MR  Alkmaar
Telefoon: 085- 273 4994
E-mail: alkmaar@addmail.pro
ADD Kantoorruimte huren Alkmaar?

  Direct offerte

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht