Gratis parkeren
Gratis annuleren
Gratis WiFi
Gratis koffie & thee
24/7 online reserveren
Niet goed? Geld terug!
[vc_row][vc_column width="2/3"][vc_column_text]Bij het ADD Businesspoint in Almere kunt u op een flexibele manier kantoorruimte huren Almere. Deze kantoorruimtes bevinden zich in een pand gelegen pal langs de autosnelweg en is zowel met het openbaarvervoer als per auto goed bereikbaar. Voor bezoekers van de locatie in Almere is er bovendien volop parkeergelegenheid beschikbaar, zodat iedereen u snel kan bezoeken.[/vc_column_text][vc_column_text]

De veelzijdigheid van ADD Business Center

Het ADD Business Center beschikt over meer dan 30 verschillende panden in het hele land. In al deze gebouwen bieden wij diverse kantoorruimtes te huur aan. Deze ruimtes kunt u huren voor zowel korte als lange periodes, waardoor u deze kunt afnemen voor bijvoorbeeld een vergadering, maar ook als (semi-) permanente bedrijfsruimte. Een kantoorruimte huren is bij ons bovendien erg eenvoudig en kan snel geregeld worden. Net als bij onze overige diensten, vinden wij het ook bij de verhuur van kantoorruimtes belangrijk dat ondernemers spoedig de gewenste ruimte kunnen afnemen.

Profiteer van vele mogelijkheden

Niet alleen de snelheid en de flexibiliteit zijn belangrijke voordelen voor u als ondernemer bij een kantoorruimte huren in Almere, wij bieden immers nog vele andere mogelijkheden. Bekijk hieronder de belangrijkste:
  • Flexibel en snel kantoorruimtes huren
  • Gunstige prijzen
  • Gemakkelijk online alles regelen
  • Alle voorzieningen binnen handbereik
  • Representatieve kantoorruimten
  • Diverse extra services zoals VOIP telefonie, postverwerking, telefoondiensten, etc.
  • Afspraak = afspraak

Toenemende vraag naar flexibele diensten

Toenemende vraag naar flexibele dienstenEen flexibele manier van ondernemen is de laatste jaren voor veel ondernemers enorm belangrijk. Vandaar dat wij al jaren onze diensten op een zeer flexibele manier aanbieden en volop meedenken met onze klanten. Zo hebben wij een grote vaste klantenkring opgebouwd en verwelkomen wij dagelijks nieuwe opdrachtgevers voor de meest uiteenlopende diensten. Hierbij kunt u denken aan de postverwerking, telefoonbeantwoording en uiteraard het huren van een kantoorruimte. Kom gerust eens langs op ons kantoor in Almere en ontdek onze levendige organisatie.

Huur flexibel kantoorruimte in Almere

De flexibiliteit bij een kantoorruimte huren Almere hebben wij doorgevoerd in een handig reserveringssysteem. Via een persoonlijke account stellen wij u in de gelegenheid om op een overzichtelijke wijze te navigeren door ons overzichtelijke aanbod van kantoorruimten. Met één druk op de knop kunt u vervolgens de gewenste ruimte reserveren. Daarbij heeft u de optie om tevens onze aanvullende diensten, zoals het verzorgen van koffie en IT-faciliteiten, af te nemen. Tijdens het reserveringsproces staat gemak altijd voorop. Dat betekent dat u altijd direct ondersteuning kunt krijgen van onze servicemedewerkers als u hulp nodig heeft bij de huur van een kantoorruimte in Almere.

Laat u uitgebreid informeren en adviseren

Maak vandaag nog kennis met onze organisatie en vraag naar de mogelijkheden van kantoorruimte huren Almere. Ons personeel staat graag voor u klaar om u uitgebreid te informeren en adviseren over onze diensten. Dit gebeurt altijd open en eerlijk, zodat u achteraf niet te maken krijgt met vervelende verrassingen.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width="1/3"][vc_column_text]ADD kantoorruimte Almere Radioweg 6 1324 KW Almere Telefoon: 036-820 1201 E-mail: almere@addmail.pro >ADD kantoorruimte Almere[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="2/3"][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width="1/3"][contact-form-7 id="1571"][/vc_column][/vc_row]