Kantoorruimte huren Bergen op Zoom

Het ADD Businesspoint is een perfecte oplossing als u van plan bent een kantoorruimte te huren in Bergen op Zoom. U kunt de kantoorruimte huren op een centraal gelegen locatie in Bergen op Zoom. Zo kunt u het gebouw gemakkelijk en snel met de auto en het openbaar vervoer bereiken.

Een breed aanbod

Meer dan 30 verschillende locaties op centraal gelegen plaatsten in het land heeft het ADD Business Center inmiddels in bezit. Bij het huren van één van deze kantoorruimtes kunt u een keuze maken om deze tijdelijk te huren, voor bijvoorbeeld een vergadering, maar ook als (semi-) permanente kantoorruimte. Hierbij profiteert u van het bijzondere turn-key principe dat onze organisatie hanteert. Dat betekent dat u de kantoorruimte huren kunt zoals u dat wilt. Zo kunt u zelf bepalen hoe de ruimte wordt ingericht en welke aanvullende services u wilt afnemen. Doordat wij een snelle en eenvoudige dienstverlening hoog in het vaandel hebben staan, bieden wij onze services zo veel mogelijk online aan. Zo zorgen wij voor een efficiënt verloop en kunt u voordelig een kantoorruimte huren in Bergen op Zoom.

Profiteer van vele voordelen

Wij bieden onze klanten een groot aantal mogelijkheden. Hierbij profiteert u van verschillende voordelen:

 • Flexibel huren van een kantoorruimte
 • Scherpe tarieven
 • Gemakkelijk alles online te regelen
 • Talloze voorzieningen beschikbaar
 • Representatieve kantoorruimten
 • Veel extra services waaronder telefoondiensten, postverwerking, VOIP telefonie, etc.
 • Afspraak = afspraak

Toenemende behoefte aan flexibel ondernemen

Toenemende behoefte aan flexibel ondernemenDe behoefte bij ondernemers naar flexibele oplossingen is enorm toegenomen de afgelopen jaren. Vandaar dat het niet verwonderlijk is dat er op dit moment duizenden klanten van onze diensten gebruik maken. Hierbij kunt u denken aan het gebruik van een lokaal telefoonnummer, de telefoonbeantwoording, de postverwerking en kantoorruimte huren. De wereld verandert en bedrijven veranderen mee. Daar spelen wij handig op in door het aanbieden van flexibele ondernemersoplossingen. Kom eens kijken in onze levendige kantoorruimte in Bergen op Zoom en ontdek de vele mogelijkheden die wij voor u beschikbaar hebben.

Reserveer uw kantoorruimte 24/7 online

Het reserveren van een kantoorruimte in Bergen op Zoom kan bij ons zeven dagen per week en 24 uur per dag eenvoudig online. Hiervoor kunt u gebruik maken van een persoonlijk account waardoor u het aanbod van de vrije ruimtes kunt inzien en direct vastleggen. Tegelijkertijd heeft u de mogelijkheid om ook de aanvullende diensten online te boeken, zodat u dit achteraf niet meer hoeft te doen. Zo kunt u een volledig uitgeruste ruimte huren inclusief drankjes en IT-voorzieningen. Onze medewerkers staan overigen altijd voor u klaar om u te helpen met uw reservering.

Er gaat een wereld voor u open

Wilt u een kantoorruimte huren in Bergen op Zoom en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Zoek dan niet verder en laat u onmiddellijk informeren en adviseren door ons deskundige personeel. Wij zullen u altijd eerlijk en helder vertellen wat wij voor u kunnen betekenen. Er gaat ongetwijfeld een wereld voor u open!

ADD Kantoorruimte huren Bergen op Zoom
Zuidzijde Haven 39a
4611 HC Bergen op Zoom
Telefoon: 085 – 273 4994
E-mail: bergenopzoom@addmail.pro
ADD Kantoorruimte huren Bergen op Zoom?

  Direct offerte

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht