Gratis parkeren
Gratis annuleren
Gratis WiFi
Gratis koffie & thee
24/7 online reserveren
Niet goed? Geld terug!
[vc_row][vc_column width="2/3"][vc_column_text]

Het aanbod van ADD Business Center

Een groot voordeel van kantoorruimte huren via ADD Business Center is onze landelijke dekking. Dat betekent dat u onze ondernemersvoorzieningen op meer dan 30 verschillende locaties in Nederland tegen komt. Door middel van het handige turn-key huren, kunt u de gewenste bedrijfsruimte huren inclusief allerlei voorzieningen. Hierbij kunt u denken aan het meubilair en verschillende IT-faciliteiten. Doordat wij deze en andere diensten voornamelijk online aanbieden, is een efficiënte en voordelig verloop van onze dienstverlening mogelijk. Met deze informatie in gedachte, bent u ervan verzekerd dat u bij ons aan het juiste adres bent voor een kantoorruimte huren in Capelle aan de IJssel.

Flexibele mogelijkheden

Huren van een kantoorruimte in Capelle aan de IJssel kan via onze organisatie niet alleen snel en eenvoudig, u profiteert namelijk ook van onderstaande voordelen:
  • Huren van flexibele kantoorruimtes
  • Gunstige tarieven
  • Snel online alles regelen
  • Alle faciliteiten binnen handbereik
  • Representatieve kantoorruimtes
  • Verschillende extra services zoals VOIP telefonie, postverwerking, telefoondiensten, etc.
  • Afspraak = afspraak

Ervaar het gemak en de flexibiliteit

Ervaar het gemak en de flexibiliteitFlexibiliteit is tegenwoordig in ieder vakgebied aan de orde van de dag. Ondernemers zijn meer dan ooit op zoek naar een zo flexibel mogelijke bedrijfsvoering. Om die reden kiezen zij daarom massaal voor onze flexibele diensten. Niet alleen voor het huren van een kantoorruimte, maar ook voor de postverwerking, telefoonbeantwoording en het in gebruik nemen van een lokaal telefoonnummer. Op allerlei gebieden kiezen ondernemers ervoor om het gemak en de flexibiliteit te ervaren van ons brede dienstenaanbod. Mocht u zelf geïnteresseerd zijn in flexibele services, dan raden wij u aan om eens een bezoek te brengen aan onze kantoorruimte in Capelle aan de IJssel.

Huur nu eenvoudig online uw kantoorruimtes

Een kantoorruimte huren in Capelle aan de IJssel kan via ons platvorm eenvoudig online. Dat betekent dat u zowel ’s nachts als overdag door ons brede aanbod van kantoorruimtes kunt navigeren en de bedrijfsruimte van uw keuze kunt reserveren. Doordat u tegelijk een reservering kunt maken voor de koffie, een beamer en andere faciliteiten, heeft u alles binnen afzienbare tijd vastgelegd en heeft u er verder geen omkijken meer naar.

Direct kantoorruimte huren Capelle aan de IJssel?

Kies voor de veelzijdige diensten van ADD Business Center en laat u eerlijk en helder adviseren. Wij bieden ondernemers oplossingen op maat, zodat een kantoorruimte huren Capelle aan de IJssel altijd is afgestemd op uw situatie en persoonlijke wensen. Voor een vrijblijvend contact kunt u het formulier op deze pagina invullen.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width="1/3"][vc_column_text]ADD kantoorruimte huren Capelle aan den IJssel Kanaalweg 33 2903 LR Capelle aan den IJssel Telefoon: 085 – 273 4994 E-mail: capelleaandenijssel@addmail.pro ADD kantoorruimte huren Capelle aan den IJssel?[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="2/3"][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width="1/3"][contact-form-7 id="1571"][/vc_column][/vc_row]