Gratis parkeren
Gratis annuleren
Gratis WiFi
Gratis koffie & thee
24/7 online reserveren
Niet goed? Geld terug!
[vc_row][vc_column width="2/3"][vc_column_text]Als u van plan bent om kantoorruimte te huren in Groningen, dan kunt u ongetwijfeld terecht bij ADD Businesspoint in Groningen. Net aan de rand van het stadscentrum vindt u het moderne pand. De ligging van het gebouw is zeer centraal en er zijn gratis parkeergelegenheden op het terrein aanwezig.[/vc_column_text][vc_column_text]

U bent aan het juiste adres bij ADD Business Center

ADD Business Center heeft door het hele land meer dan 30 verschillende locaties waar u terecht kunt voor het huren van een kantoorruimte. Zo kunt u niet alleen in Groningen terecht voor een tijdelijke en (semi-) permanente kantoorruimte, maar door heel Nederland. Alle ruimtes zijn turn-key te huur, waardoor de gehele bedrijfsruimte op maat wordt opgeleverd. Zo kiest u zelf het gewenste meubilair en de IT-voorzieningen die u nodig heeft. Het complete pakket kunt u, net als diverse andere services die onze organisatie aanbiedt, voordelig en snel online afnemen. Daardoor hoeft u geen eindeloze gesprekken te voeren met onze medewerkers en weet u zeker dat u voor een kantoorruimte huren Groningen bij ons aan het juiste adres bent.

Waarom kiest u voor ons?

Voor kantoorruimte huren in Groningen kiest u niet zomaar voor ons bedrijf. Wij bieden u immers diverse voordelen, waaronder:
  • Flexibele kantoorruimtes huren
  • Scherpe prijzen
  • Snel online alles regelen
  • Alle faciliteiten beschikbaar
  • Toonbare kantoorruimten
  • Verschillende extra diensten zoals postverwerking, VOIP telefonie, telefoondiensten, etc.
  • Afspraak = afspraak

Een veranderende ondernemersbehoefte

Een veranderende ondernemersbehoefteDe vraag naar flexibele ondernemersoplossingen in de afgelopen jaren ongekend hard gestegen. Dat merken wij althans aan de grote hoeveelheden afnamen van onze flexibel ingerichte diensten. Zo hebben wij inmiddels duizenden klanten die één of meerdere diensten via onze organisatie afnemen. Van een enkel lokaal telefoonnummer tot een volledig pakket inclusief postverwerking, telefoonbeantwoording en het flexibel huren van kantoorruimtes en vergaderruimtes. Wij spelen hiermee gretig in op de veranderende ondernemersbehoefte. Ontdek bij onze kantoorruimte in Groningen nu zelf welke diensten voor u interessant zijn.

U hoeft de deur niet uit

Voor een kantoorruimte huren Groningen hoeft u overigens de deur niet uit. U vindt het meest actuele aanbod van kantoorruimtes namelijk in zijn geheel online. Als klant van onze organisatie krijgt u volledig toegang tot ons online reserveringssysteem en heeft u de mogelijkheid de gewenste accommodatie direct te reserveren. Daarbij kunt u bovendien ook onmiddellijk extra diensten zoals een beamer en drankvoorzieningen bestellen, zodat het complete pakket vastligt en u er verder geen omkijken meer naar heeft.

Benieuwd naar kantoorruimte huren Groningen?

Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden voor het huren van kantoorruimte in Groningen, dan kunt u het best direct contact met ons opnemen. Onze klantvriendelijke servicemedewerkers kunnen u vrijblijvend informeren over onze diensten. Vul daarom nu het formulier op deze website zo volledig mogelijk is, zodat wij u beter van dienst kunnen zijn[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width="1/3"][vc_column_text]ADD kantoorruimte huren Groningen Leonard Springerlaan 7 9727 KB Groningen Telefoon: 050 – 8200400 E-mail: groningen@addmail.pro ADD kantoorruimte huren Groningen[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="2/3"][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width="1/3"][contact-form-7 id="1571"][/vc_column][/vc_row]