Gratis parkeren
Gratis annuleren
Gratis WiFi
Gratis koffie & thee
24/7 online reserveren
Niet goed? Geld terug!
[vc_row][vc_column width="2/3"][vc_column_text]Een geschikte kantoorruimte huren in Nijmegen kan via ons ADD Businesspoint in Nijmegen. Op korte afstand van het Goffertpark en de Radboud Universiteit, vindt u onze moderne vestiging. In dit pand kunt u ongetwijfeld een passende kantoorruimte huren en heeft u voldoende parkeerplaatsen ter beschikking.[/vc_column_text][vc_column_text]

U bepaalt bij ADD Business Center

Als aanbieder van kantoorruimtes door heel Nederland, heeft ADD Business Center al jarenlang ervaring met het verhuren van een kantoorruimte op maat. Zo hebben wij intussen op 31 verschillende locaties, zowel (semi-) permanente kantoorruimten als tijdelijke kantoorruimtes beschikbaar. Zo kunt u een ruimte huren voor een vergadering, maar heeft u ook de mogelijkheid een kantoorruimte te huren voor een langere periode. Deze ruimtes kunt u zelf inrichten zoals u wilt. Daarbij zorgen wij voor een flexibel en zorgeloos verloop, waardoor u verder geen omkijken heeft naar de gehuurde kantoorruimte in Nijmegen of ergens anders in ons land.

De verschillende mogelijkheden

Bij het huren van een geschikte kantoorruimte in Nijmegen kunt u voor een groot deel zelf bepalen welke diensten u wilt afnemen. Echter bieden wij nog een aantal andere aantrekkelijke voordelen, waaronder:
  • Flexibel huren van kantoorruimten
  • Scherpe prijzen
  • Snel alles online regelen
  • Alle faciliteiten binnen handbereik
  • Toonbare kantoorruimtes
  • Talloze extra services waaronder postverwerking, VOIP telefonie, telefoondiensten, etc.
  • Afspraak = afspraak

De basis van ons succes

De basis van ons succesNiet alleen de vraag naar flexibele werkplekken is de laatste jaren sterk toegenomen, het gehele ondernemerslandschap is voortdurend op zoek naar meer gemak en flexibiliteit. Dat is voor ons al jaren de ideale basis van ons succes. Naast een bedrijfsruimte huren, kunt u namelijk bij ons terecht voor diverse andere flexibele diensten. Zo kunnen wij voor u de postverwerking en telefoonbeantwoording verzorgen, maar ook een lokaal telefoonnummer aansluiten. De wereld verandert en dus is het zaak dat u daarin meegaat. Wij spelen daar graag op in met onze diensten, zodat wij u als ondernemer verder kunnen helpen. U bent van harte welke bij onze bruisende kantoorruimte in Nijmegen.

Online uw kantoorruimtes huren in Nijmegen?

Het aanbod van beschikbare kantoorruimtes kunt u als klant van onze organisatie dag en nacht bekijken. U vindt via een centrale online omgeving direct het actuele aanbod. Zo kunt u gemakkelijk bladeren en de bedrijfsruimte huren van uw keuze. Bij uw reservering kunt u bovendien eenvoudig aangeven welke aanvullende diensten u eventueel wilt afnemen, zodat u een volledig ingerichte kantoorruimte volgens uw wens kunt huren.

Neem direct contact op met onze servicemedewerkers!

Heeft u vragen over onze dienstverlening, ons uitgebreide aanbod of de tarieven voor een kantoorruimte huren Nijmegen? Neem dan direct contact op met onze servicemedewerkers. Zij nemen graag de tijd om u zo volledig mogelijk te informeren en adviseren. Zo bent u snel op de hoogte van de zaken die wij voor u op maat kunnen verzorgen.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width="1/3"][vc_column_text]ADD kantoorruimte huren Nijmegen Groenestraat 294 6531 JC Nijmegen Telefoon: 085-2734994 E-mail: nijmegen@addmail.pro ADD kantoorruimte huren Nijmegen[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="2/3"][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width="1/3"][contact-form-7 id="1571"][/vc_column][/vc_row]