Kantoorruimte huren in Tilburg

Wilt u een volledig ingerichte kantoorruimte huren in Tilburg? Dan biedt het ADD Business Center in Tilburg voor u dé ideale oplossing. Als flexibele aanbieder van kantoorruimtes in Tilburg zijn wij al jaren populair bij talloze ondernemers. Ons pand ligt op een centrale plaats in de stad en op loopafstand van het Centraal Station. Ook zij er bij de stadsvilla van ADD Business Center in Tilburg uitstekende parkeermogelijkheden. Daarmee is dit kantoorgebouw eenvoudig bereikbaar voor iedereen.

Ondernemen vanuit een eigen kantoorruimte in Tilburg in een authentieke stadsvilla

Ondernemen vanuit het levendige ondernemerscentrum van Tilburg en dat allemaal vanuit een eigen kantoorruimte in Tilburg. Dat is mogelijk bij de unieke kantoorlocatie van ADD Business Center. Hiermee heeft u een pand dat er autenthiek uitziet, centraal gelegen én mogelijkheid tot het flexibel bijschalen van ruimtes. Het ondernemersconcept van ADD Business Center in Tilburg is namelijk de combinatie tussen een vaste kantoorruimte in combinatie met flexruimtes. Heeft u tijdelijk een extra ruimte nodig, voor bijvoorbeeld een presentatie of een behandelkamer extra nodig? Dan kunt u op uurbasis in hetzelfde pand een ruimte huren. U betaalt hierdoor alleen wat u echt afneemt. Interesse? Vul het formulier hiernaast in en wij zullen gratis en vrijblijvend met u kijken wat wij voor u kunnen betekenen!

Vier kantoorruimtes in karakteristieke stadsvilla beschikbaar

Binnenkort verhuist ADD Business Center van het monumentale Koetshuis naar het grotere kantoorpand in de karakteristieke stadsvilla. Hier gaan wij in totaal 7 kantoren realiseren, waarvan wij 4 kantoren vast gaan verhuren. De mooie lichte aangebouwde serre zullen wij omtoveren tot twee prachtige en lichte kantoorruimtes. De andere twee kantoorruimtes zijn groter en gelegen naast de serre kantoorruimtes. Vraagt u hiernaast een offerte op voor een offerte in één van deze kantoorruimtes in Tilburg. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid voor het bezichtigen van de ruimte of het huren van meerdere ruimtes tegelijkertijd. De drie overige kantoorruimtes zal ADD Business Center verhuren aan bedrijven en flexwerkers die op flexibele basis behoefte hebben om bij de schalen. Uiteraard kunt u als vaste huurder ook deze kantoren op uurbasis extra erbij huren.

De mogelijkheden

Een kantoorruimte huren in Tilburg levert voor u als ondernemer veel mogelijkheden als u dat via onze organisatie doet. Enkele voordelen vindt u in het overzicht hieronder:

 • Flexibel en snel een huren van kantoorruimten
 • Gunstige tarieven
 • Eenvoudig online alles regelen
 • Een ongekend aantal voorzieningen beschikbaar
 • Representatieve kantoorruimtes
 • Diverse extra diensten zoals VOIP telefonie, telefoondiensten, postverwerking, etc.
 • Afspraak = afspraak

ADD kantoorruimte huren Tilburg
St. Josephstraat 135
5017 GG Tilburg, Nederland
Telefoon: 013-7440148
E-mail: tilburg@addmail.pro

ADD kantoorruimte huren Tilburg

  Direct offerte

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht