Kantoorruimte huren Utrecht

Het juiste adres voor een kantoorruimte huren Utrecht is al jaren ons ADD Businesspoint in Utrecht. Als professionele en veelzijdige aanbieder van kantoorruimte in deze provinciehoofdstad, hebben wij inmiddels veel ervaring opgedaan. Het pand waar de kantoorruimtes zich in bevinden, ligt in het Noord-Westen van Utrecht en beschikt daardoor over een optimale ligging ten opzichte van de aansluiting met de autosnelweg en het openbaarvervoer.

Het aanbod van ADD Business Center

ADD Business Center is niet voor niets één van de grootste aanbieders van kantoorruimten in Nederland. Wij hebben veel geïnvesteerd in het vergroten van het aanbod van tijdelijke en (semi-) permanente kantoorruimtes. Zo hebben wij het turn-key principe ingevoerd, waardoor u zelf uw eigen kantoorruimte kunt samenstellen. Inclusief IT-faciliteiten en het gewenste meubilair, bieden wij u volop de gelegenheid voor efficiënt huren. Net als veel andere diensten, kunt u er ook bij onze businesspoints vanuit gaan dat wij garant staan voor een snelle en voordelige service.

Onze mogelijkheden

Een kantoorruimte huren in Utrecht levert u tal van voordelen. In het onderstaande overzicht vindt u de belangrijkste:

 • Flexibel kantoorruimte huren
 • Alles voor een scherpe prijs
 • Gemakkelijk alles online regelen
 • Alle faciliteiten binnen handbereik
 • Zeer representatieve kantoorruimten
 • Vele extra diensten waaronder VOIP telefonie, postverwerking, telefoondiensten, etc.
 • Afspraak = afspraak

Flexibel en innoverend voor ondernemers

Flexibel en innoverend voor ondernemersAls innoverende organisatie spelen wij voortdurend in op de huidige ondernemersbehoeften. Zo bieden wij ondernemers flexibele oplossingen, zodat zij van meer gemak, snelheid en financiële voordelen kunnen profiteren. Niet alleen bij een kantoorruimte huren hebben wij deze elementen ingevoerd, maar bij vrijwel al onze diensten, staat gemak en flexibiliteit voorop. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze postverwerkingsservice, telefoonbeantwoordiningsdienst en het flexibele huurmodel voor kantoorruimtes en vergaderruimtes. Neem gerust eens een kijkje in onze veelzijdige kantoorruimte Utrecht.

Online een geschikte ruimte huren in Utrecht

Op ieder moment van de dag kunt u als klant een geschikte bedrijfsruimte huren. U kunt zowel overdag als ’s nachts eenvoudig online bladeren door het enorme aanbod van kantoorruimtes in Utrecht en in de rest van Nederland. Nadat u een geschikte locatie heeft gevonden kunt u de kantoorruimte direct vastleggen. Aanvullend kunt u precies aangeven welke zaken u daarbij wilt reserveren. Zo kunt u de koffie en diverse IT-voorieningen met één klik op de knop toevoegen aan uw reservering. Uw gemak staat immers voorop.

Wij staan graag voor u klaar!

Mocht u bij uw reservering hulp nodig hebben of heeft u nog vragen voor ons personeel voordat u een kantoorruimte huren gaat in Utrecht? Dat is voor ons geen enkel probleem. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u uitgebreid te adviseren en meer te vertellen over onze dienstverlening. Dit is uiteraard gratis en vrijblijvend, zodat u weet dat u nergens aan vast zit.

ADD kantoorruimte huren Utrecht
Kobaltweg 44
3542 CE Utrecht
Telelefoon 030 – 744 0727
E-mail: utrecht@addmail.pro

ADD kantoorruimte Utrecht

  Direct offerte

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht