Gratis parkeren
Gratis annuleren
Gratis WiFi
Gratis koffie & thee
24/7 online reserveren
Niet goed? Geld terug!

Kantoorruimte huren bij ADD Business CenterKantoorruimte huren bij ADD

Bij ADD Business Center kunt u kantoorruimte huren vanaf 12 tot 100 m2. Door verhuur van deze afmetingen kunne we al uw wensen op het gebied van kleinschalige kantoorruimtes invullen. Bij ADD kunt u kantoorruimte huren die aan uw wensen voldoet. Of het nu gaat om een gestoffeerd kantoor of een volledig ingericht en full service kantoor. Wij zorgen ervoor dat uw kantoorruimte aan uw wensen voldoet.

Kantoorruimte huren bij u in de buurt

Door ons groeiende netwerk van gebouwen kunt u altijd kantoorruimte huren bij u in de buurt. Mocht u onverhoopt geen locatie van ADD bij u in de buurt vinden dan vernemen we graag van u. De kans is groot dat we wel aan het inventariseren zijn of al in een vergevorderd stadium om een nieuwe locatie te openen.

Kosten kantoorruimte huren

Voor het huren van kantoorruimte wilt u zeker niet te veel betalen. Al onze kantoorruimtes zijn zeer scherp geprijsd. U wilt toch ook niet teveel betalen? Door onze jaren langer ervaring en als soliede partij kunnen wij kwalitatief goede kantoorruimte huren tegen scherpe prijzen. De basis van de kantoorruimtes die wij verhuren is een gestoffeerd kantoor met snel internet en een ingerichte keuken met lekkere koffie. Ook kunt u gebruik maken van ons toegangssysteem om op deze manier de juiste mensen in onze gebrouwen te laten en uw bezoek al bij aankomst hartelijk welkom te heten. Om u kosten onder controle te houden huurt u alleen kantoorruimte die echt nodig is. Af en toe een vergadering of presentatie? Dit soort ruimtes huur u bij ons gewoon per uur. Makkelijk online vast te leggen en als het moet ook weer te annuleren.

Optimale flexibiliteit

Bij kantoorruimte huren denk u misschien snel aan langlopende contracten, hoge borg bedragen en lastige voorwaarden. Bij ADD werkt het anders. Wij werken met flexibele overeenkomst en korte looptijden, mede afhankelijk van uw wensen en plannen. We hebben zelfs de mogelijkheid met onze deelkantoren om 1 dagen in de week een volledig ingerichte kantoorruimte voor u beschikbaar te stellen. Wilt u nog flexibeler zijn, dan is een flexplek voor u de oplossing. Komen en gaan wanneer u wilt en waar u wilt tegen de scherpste prijs.

Overzicht kantoorruimte huren ADD Business CenterDaarom kantoorruimte huren bij ADD:

Groen vinkjeAltijd een lokactie in de buurt Groen vinkjeFlexibele voorwaarden en contracten Groen vinkjeKantoorruimte huren zoals u dat wilt Groen vinkjeKleine kantoorruimtes met externe vergaderruimte Groen vinkjeKantoorruimte inclusief snel internet Groen vinkjeBijna altijd gratis parkeren voor de deur   Kantoorruimte huren alle locaties ADD Offerte kantoorruimte huren van ADD Business Center