Gratis parkeren
Gratis annuleren
Gratis WiFi
Gratis koffie & thee
24/7 online reserveren
Niet goed? Geld terug!
[vc_row][vc_column width="2/3"][vc_column_text]Ondernemers hechten veel waarde aan oplossingen voor hun bedrijfsvoering waarbij ze zo veel mogelijk gebruik willen maken van flexibiliteit. Vooral het zoeken van een geschikte kantoorruimte kan dan nog wel eens hoofdbrekens kosten. Kantoorruimte Joure heeft hiervoor een oplossing die zeer flexibel is, veel gebruiksgemak geeft en een scherp tarief hanteert. Bent u op zoek naar een tijdelijke oplossing voor een kantoorruimte of wilt u de zorgen van het regelen van een hele inventaris niet zelf verzorgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.[/vc_column_text][vc_column_text]

Waar is kantoorruimte Joure te vinden?

Kantoorruimte Joure is te vinden vlakbij de afslag van A7. Dit maakt deze kantoorruimtes bijzonder aantrekkelijk voor een goed uitgangspunt om uw zaken op te zetten. De kantoren zijn ook gemakkelijk te bereiken vanuit het centrum van Joure wat het tot een zeer populaire locatie maakt.

Over kantoorruimte Joure

Over kantoorruimte JoureKantoorruimte Joure is een oplossing voor ondernemers die tijdelijk een kantoorruimte zoeken of op[ zoek zijn naar een kant en klare oplossing. Onze kantoren zijn volledig voorzien van inventaris zoals bureau’s, meubilair, stoffering etc. Tevens is het mogelijk om een totaal pakket af te nemen voor uw IT oplossingen zoals WIFI, VOIP etc. Het is ook mogelijk om vergaderruimte af te nemen op die momenten dat u die nodig heeft. Heeft u een meeting waar uw kantoor net iets te klein voor is dan is er een vergaderruimte beschikbaar inclusief beamers om uw vergadering zo prettig mogelijk te laten verlopen. En, niet onbelangrijk, ook de koffie kan voor u verzorgd worden.

Wat is er mogelijk?

Kantoorruimte bij ADD huren in Joure biedt u tal van voordelen, hieronder vindt u de belangrijkste:
  • Flexibel kantoorruimte huren
  • Voordelige tarieven
  • Gemakkelijk alles online regelen
  • Alle voorzieningen binnen handbereik
  • Representatieve kantoorruimte
  • Veel extra services zoals telefoonservice, postverwerking, VOIP telefonie, etc.
  • Afspraak = afspraak

Slagvaardig ondernemen

Slagvaardigheid is belangrijk bij ondernemen. En om slagvaardig te zijn moet je snel kunnen inspelen op de markt en haar ontwikkelingen. Bedrijven moeten daarom mee kunnen buigen met die markt. Kunnen groeien wanneer dat nodig is. Maar groeien brengt problemen met zich mee. Er moet meer kantoorruimte komen voor het bedrijf. Kantoorruimte Joure biedt hiervoor de perfecte oplossing. Kantoorruimtes die vrijwel meteen betrokken kunnen worden.

Flexibel en gemakkelijk huren

U kunt onze kantoren in Joure heel eenvoudig reserveren via onze website. En u heeft hiervoor geen enkele beperking, de reserveringen kunnen elk moment van de dag en de week gedaan worden, ook op zaterdag en zondag. En u kunt niet alleen kantoorruimtes huren. Ook extra diensten zoals koffie service en video presentatie materiaal kunt u reserveren via de website. En indien u vragen heeft is er altijd een medewerker van ons beschikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Meer informatie?

Onze kantoren zijn uiteraard te bezichtigen. We maken hiervoor graag een afspraak met u. U kunt dan zelf een indruk krijgen wat wij aan te bieden hebben aan u.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width="1/3"][vc_column_text]ADD Kantoorruimte Joure Albert Einsteinweg 4a 8501 XE Joure Telefoon: 0153-820943 E-mail: joure@addmail.pro ADD Kantoorruimte Joure[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="2/3"][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width="1/3"][contact-form-7 id="1571"][/vc_column][/vc_row]