Gratis parkeren
Gratis annuleren
Gratis WiFi
Gratis koffie & thee
24/7 online reserveren
Niet goed? Geld terug!
[vc_row][vc_column width="2/3"][vc_column_text]Het ADD Businesspoint in Sliedrecht biedt al jaren een flexibele kantoorruimte in het noorden van Sliedrecht. De snelle verbindingen met de auto en het openbaarvervoer zorgen ervoor dat de kantoorruimte Sliedrecht zeer goed bereikbaar is. Zo bent u binnen enkele minuten op de plaats van bestemming.[/vc_column_text][vc_column_text]

Wat kunt u verwachten van ADD Business Center?

Onze organisatie heeft een groot aantal kantoorruimtes beschikbaar door heel Nederland. Zo hebben wij diverse ruimtes te huur voor korte periodes, maar ook voor een permanente kantoorruimte in Sliedrecht kunt u bij ons terecht. Dat betekent dat u bij ons aan het juiste adres bent voor bijvoorbeeld een vergaderlocatie voor een enkele vergadering, maar ook voor permanente huisvesting in Sliedrecht. Daarmee bieden wij ondernemers een voordelig en flexibel alternatief voor het huren van een passende kantoorruimte.

Ontdek de mogelijkheden

Het huren van een kantoorruimte in Sliedrecht levert u bij ADD Business Center de nodige voordelen op. Hierbij kunt u denken aan:
  • Flexibel een geschikte kantoorruimte huren
  • Voordelige prijzen
  • Eenvoudig online alles te regelen
  • Alle voorzieningen snel beschikbaar
  • Volledig uitgeruste kantoorruimtes
  • Veel extra diensten zoals postverwerking, telefoondiensten, VOIP telefonie, etc.
  • Eerlijke en heldere communicatie

Flexibele ondernemersoplossingen

Flexibele ondernemersoplossingenHet toenemende aantal klanten dat op zoek is naar flexibele ondernemersoplossingen is een teken dat er steeds meer behoefte is naar flexibiliteit en snelheid bij ondernemers. Inmiddels hebben wij een enorme klantenkring opgebouwd die dagelijks toeneemt. Zo bieden wij ondernemers flexibele services aan op het gebied van het huren van een kantoorruimte Sliedrecht, maar ook telefoondiensten, postverwerking en telefoonnummerafgifte zijn populaire diensten van onze organisatie.

Reserveer eenvoudig uw kantoorruimte Sliedrecht

Via onze organisatie kunt u eenvoudig een kantoorruimte reserveren. Hiervoor zijn wij 24/7 bereikbaar. Met een eigen account kunt u als klant eenvoudig bekijken welke kantoorruimtes er beschikbaar zijn. De beschikbare ruimtes kunt u vervolgens samenstellen zoals u dat wilt en eenvoudig vastleggen. Zo geeft u aan welke aanvullende services u wilt afnemen. Mocht u de hulp van een medeweker nodig hebben, dan staan wij graag voor u klaar. Servicegerichtheid en gemak zijn immers belangrijke onderdelen van onze dienstverlening.

Laat u volledig informeren over de mogelijkheden

Als u op zoek bent naar een kantoorruimte in Sliedrecht is het nu de tijd om de knoop door te hakken. Wij kunnen u volledig informeren over de mogelijkheden en een geschikte locatie voor u verzorgen. U kunt het formulier op deze website invullen en opsturen als u geïnteresseerd bent. Wij nemen vervolgens spoedig contact met u op om een vrijblijvende afspraak te maken. Tijdens deze afspraak bespreken wij graag met u de mogelijkheden en laten wij u de flexibele oplossingen zien van een kantoorruimte in Sliedrecht.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width="1/3"][vc_column_text]ADD Kantoorruimte Sliedrecht Prisma 100 3364 DJ Sliedrecht Telefoon: 085 – 273 4994 E-mail: sliedrecht@addmail.pro ADD Kantoorruimte Sliedrecht[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="2/3"][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width="1/3"][contact-form-7 id="1571"][/vc_column][/vc_row]