Kantoorruimte Tilburg

U bent op zoek naar uitbreiding voor uw kantoorruimte maar binnen uw huidige kantoren in Tilburg heeft u simpelweg geen plek meer. Of u hebt even behoefte aan een tijdelijke oplossing voor een kantoor vanwege een tijdelijke job. Dan bent u bij kantoorruimte Tilburg aan het juiste adres. Want wij kunnen voor u een kantooroplossing regelen die u direct kunt betrekken met alle gemakken en voorzieningen.

Een nieuw kantoor maar welke?

Een nieuw onderkomen zoeken voor uw bedrijfswerkzaamheden is geen gemakkelijke klus. En nog tijdrovend ook. U moet overal aan denken. Is de locatie wel gunstig? Ben ik wel goed bereikbaar wanneer ik niet op kantoor ben? Verwacht ik groei in de komende jaren of misschien zoekt u wel tijdelijke kantoorruimte. Kantoorruimte Tilburg heeft een oplossing voor u. Een kantoor dat u voor kortere periodes kunt huren en uit kunt breiden wanneer u dat wilt. U hoeft vrijwel niets zelf te regelen als u dat niet wilt. Alle voorzieningen die u nodig heeft kunnen wij voor u verzorgen zoals IT, meubilair en bereikbaar zijn wanneer u even niet op kantoor bent.

Flexibel ondernemen

Flexibel ondernemenFlexibel ondernemen betekent ook dat u de keuze moet kunnen maken om snel in te spelen op de behoeften. Het kan zijn dat u maar heel weinig een vergader of presentatie ruimte nodig heeft. Maar als u die nodig heeft dan is het ook echt noodzaak. Een kantoor in een ruimte waar u en uw collega ondernemers deze voorzieningen kunnen delen is een ideale oplossing. U heeft een perfecte oplossing om maximaal representatief te zijn en de kosten blijven laag omdat u alleen betaald wanneer u het gebruikt. Kantoorruimte Tilburg voorziet in die behoefte.

Wat is er mogelijk?

Een werkomgeving van ons in Tilburg biedt talloze voordelen die u hieronder kunt lezen;

 • Flexibele huur contracten
 • Scherpe tarieven
 • Alles gemakkelijk online te regelen
 • Goed bereikbare locatie in Tilburg
 • Alle voorzieningen beschikbaar
 • Een zeer nette kantoorruimte
 • Extra’s zoals telefoonservice, postverwerking, VOIP telefonie, etc.
 • Een afspraak is en blijft een afspraak bij ons

Het gemak van online bestellen

U kunt onze oplossingen direct bestellen via de website van kantoorruimte Tilburg. Alles kunt u vanuit hier regelen, ook als u later nog aanpassingen wil doen aan uw huidige oplossing. Meer kantoorruimte nodig? Het is zo gedaan via de website. Mocht u vragen hebben dan zijn er medewerkers beschikbaar die u te woord kunnen staan. En deze service bieden wij zeven dagen per week aan.

Meer informatie?

Zijn uw vragen nog niet beantwoord en wilt u meer weten over de mogelijkheden bij ons. Vul dan ons online formulier in op deze pagina. U ontvangt dan direct uitgebreide informatie over onze kantoren en de bijbehorende mogelijkheden en tarieven. Uiteraard maken wij graag een afspraak met u om geheel vrijblijvend al deze mogelijkheden te laten zien op locatie. Bij kantoorruimte Tilburg staan we u graag te woord.

ADD Kantoorruimte Tilburg
Wilhelminapark 17
5041 EB Tilburg
Telefoon: 013-7440148
E-mail: tilburg@addmail.pro

ADD Kantoorruimte Tilburg

  Direct offerte

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht