Gratis parkeren
Gratis annuleren
Gratis WiFi
Gratis koffie & thee
24/7 online reserveren
Niet goed? Geld terug!
[vc_row][vc_column width="2/3"][vc_column_text]Het ADD Business Center is al een aantal jaar actief als aanbieder van kantoorruimte Zelzate. Deze ruimte kunt u vinden ter zuiden van Terneuzen. Zelzate ligt net over de grens in Belgiƫ en is vanuit Nederland eenvoudig en snel bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Zelfs de grens met Frankrijk ligt op een afzienbare afstand, waardoor deze kantoorruimte in Zelzate voor vele doeleinden geschikt is.[/vc_column_text][vc_column_text]

Wat hebben wij te bieden?

Op dit moment beschikt ADD Business Center over 31 verschillende kantoorruimtes die zijn gevestigd op centraal gelegen locaties. Bij deze vestigingen zitten een aantal ruimtes die te huur zijn voor bijvoorbeeld een vergadering, maar ook verschillende permanente kantoorruimten. Daarbij heeft u de mogelijkheid om het meubilair, de IT-voorzieningen en de stoffering af te stemmen op uw wensen. Zo kunt u de kantoorruimte in Zelzate precies afnemen zoals u dat wilt.

Bekijk de mogelijkheden

Wanneer u een kantoorruimte Zelzate huurt, profiteert u van talloze voordelen. Hierbij kunt u denken aan onder andere:
  • Flexibel huren van kantoorruimtes
  • Voordelige tarieven
  • Gemakkelijk online alles te regelen
  • Alle voorzieningen voor u beschikbaar
  • Complete en representatieve kantoorruimtes
  • Veel extra diensten beschikbaar waaronder postverwerking, telefoondiensten, VOIP telefonie, etc.
  • Te allen tijde geldt; afspraak = afspraak

Flexibele oplossingen voor ondernemers

Flexibele oplossingen voor ondernemersDe behoefte aan flexibele oplossingen voor ondernemers is tegenwoordig erg groot. Het is daarom ook niet verwonderlijk dat onze organisatie op dit moment voor duizenden klanten werkzaam is. Bij deze diensten kunt u denken aan de afgifte van een lokaal telefoonnummer, de postverwerking, telefoonbeantwoording en het huren van een vergader- of kantoorruimte. Doordat wij voortdurend inspelen op de veranderingen van het bedrijfsleven, ontvangen wij doorgaans een hoge waardering van onze klanten. Kom gerust eens kijken in onze bruisende kantoorruimte Zelzate.

Eenvoudig en snel reserveren

Het reserveren van onze kantoorruimtes kan erg eenvoudig en snel via een helder online platvorm. Op die manier kunt u ons zeven dagen per week en 24 uur per dag bereiken voor het afnemen van verschillende ruimtes. Met een persoonlijk account krijgt u de mogelijkheid om te balderen door ons aanbod en direct de gewenste kantoorruimte vastleggen. Tegelijkertijd kunt u bovendien verschillende extra services afnemen, zoals koffie, een beamer en een aantal andere onderdelen.

Meer weten over kantoorruimte Zelzate?

Als u op zoek bent naar een kantoorruimte in Zelzate bent u bij ons ongetwijfeld aan het juiste adres. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening als u benieuwd bent naar de mogelijkheden. Ons personeel verstrekt u met plezier alle gewenste informatie over onze kantoorruimtes, flexibele oplossingen en de tarieven. Ook voor een vrijblijvende afspraak maken wij graag tijd vrij, zodat wij u alles kunnen laten zien en al uw vragen rustig kunnen beantwoorden.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width="1/3"][vc_column_text]ADD Kantoorruimte Zelzate Karnemelkstraat 3 9060 Zelzate Telefoon: +32 9 2779150 E-mail: zelzate@addmail.pro ADD Kantoorruimte Zelzate[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="2/3"][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width="1/3"][contact-form-7 id="1571"][/vc_column][/vc_row]