Gratis parkeren
Gratis annuleren
Gratis WiFi
Gratis koffie & thee
24/7 online reserveren
Niet goed? Geld terug!

Met 2 digitale nomads de boot in

Heb je van de week het programma van Floortje naar het eind van de wereld gezien?

Ik niet, maar ik zag het voorbij komen tijden het scrollen naar nieuws. Echt fantastisch. Deze twee digital nomades, Jojo en Norah, hebben een tent op een vlot opgebouwd. Scheelt een hoop gedoe om je tent ieder dag opnieuw op te zetten…en vast ook de nodig echtelijke ruzies.

Maar het kan dus allemaal wel in deze tijd. Ze kunnen gewoon werken en leven als digital nomads. Meer dan een computer met internet heb je niet nodig.

Als je je bedrijf in Nederland hebt moet je deze nog wel ergens vestigen zodat je aan alle wettelijke regels voldoet.

Met een service kantoor voldoe je aan deze regels. Laat mijn business nu zijn het aanbieden van deze service kantoren. Sterker nog ik ben de grootste aanbieder van deze diensten in het land. Geen bemiddelaar, maar rechtstreeks zaken doen en altijd een vast aanspreekpunt die je direct kan bellen en zelfs een 24/7 bereikbaarheid.

Een virtueel kantoor voldoet daarentegen niet aan de wettelijke eisen. Zie website kvk die staat onder dit artikel.

Dus geen virtueel kantoor in huis halen voor de vestiging van je bedrijf!

Jojo en Norah zullen het vast ook op deze manier hebben geregeld.

Volg hun voorbeeld en maak een offerte via https://www.addbusinesspoint.nl/offerte-aanvragen-definitief/ en jij kan direct vertrekken.

Ik ben in ieder geval samen met mijn bus HQ onderweg in Noorwegen. Mijn business is top geregeld om als digital nomad aan de slag te gaan.

Volg jij ook?

Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you

Chief Flexwork Officer 😉

Raadpleeg de KvK voor de wettelijke eisen mbt een virtueel kantoor: https://www.kvk.nl/inschrijven-en-wijzigen/inschrijven-bij-de-kamer-van-koophandel/inschrijving-vestiging-in-bedrijfsverzamelgebouw/

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 25 juli 2022