Gratis parkeren
Gratis annuleren
Gratis WiFi
Gratis koffie & thee
24/7 online reserveren
Niet goed? Geld terug!

Offerte Aanvragen


Contactgevens:

Uw Bedrijfsnaam*   Uw Voornaam*   Uw Achternaam*   Velden met een * zijn verplicht.
 

Welke diensten wilt u in de offerte opnemen?


Service Kantoor

Met deze dienst kunt u uw bedrijf vestigen op onze locatie naar uw keuze. Dit wil zeggen, dat u uw bedrijf kunt laten inschrijven bij de Kamer van Koophandel op dit adres, het adres kunt u gebruiken op uw briefpapier, website en andere uitingen. Kortom u kunt de buitenwereld laten weten, dat uw bedrijf op dit adres is gevestigd. De post die naar het vestigingsadres wordt gestuurd, wordt periodiek aan u doorgestuurd per post of digitaal aan u bezorgd. Dit Service kantoor wordt uw werkelijke adres waar alle voor uw bedrijf officiële handelingen plaats vinden. Dit houdt in dat voor u en uw bedrijf een vaste werkplek is gereserveerd en wordt aangehouden. Verdere wetgeving hieromtrent kunt u op verzoek verkrijgen.

Selecteer een locatie naar uw keuze:
AlkmaarAlmereAlphen aan den RijnAmersfoort
AmsterdamApeldoornArnhemBergen op Zoom
Capelle aan den IJsselCoevordenDen HaagDeventer
DordrechtEindhovenEmmenEnschede
GoesGroningenHengeloHoogeveen
NijmegenRotterdamSliedrechtTilburg
TerneuzenUtrechtVlissingenZwolle
   Ik ben niet geïnteresseerd in een Service Kantoor.
 

Nationaal Telefoonnummer

U kunt telefoonnummers aanvragen in alle netnummer regio’s in Nederland. Nederlandse nummers zijn altijd per direct leverbaar. Ook kunnen we netnummers leveren in onder andere België, Duitsland, Luxemburg, Engeland Frankrijk en ruim 50 andere landen wereldwijd.

Ja, ik wil een nationaal telefoonnummer
Nee, ik ben niet geïnteresseerd in een nationaal telefoonnummer
 

Telefoonbeantwoording

Met de telefoonservice van ADD vergroot u de bereikbaarheid van uw bedrijf tijdens kantoortijden. De tijd dat een antwoord apparaat volstaat om gemiste gesprekken op te vangen is toch echt wel voorbij. Een professioneel ingericht bedrijf zorgt ervoor dat er in ieder geval bereikbaarheid is tijdens kantoor tijden. De telefoonservice van ADD zorgt ervoor dat u bedrijf vanaf 8.00 tot 18.00 optimaal bereikbaar is.

Ja, ik wil gebruik maken van de telefoondienst
Nee, ik ben niet geïnteresseerd in de telefoondienst
 

Flexruimte

Vergaderen doet u tegenwoordig het liefst zo min mogelijk. Een vergaderruimte aanhouden in uw eigen kantoor is duur, en de ruimte staat het grootste deel van de tijd leeg. Wilt u toch een vergadering organiseren, dan wilt u ook op de kosten letten. Bij ADD Business Point kunt u vergaderen in een professionele omgeving waar alles goed is geregeld, maar wel tegen een scherpe prijs. Of het nu gaat om een 1-op-1 gesprek of een presentatie van uw nieuwe product voor 100 personen wij zorgen voor een passerende ruimte. Door middel van ons reserveersysteem hebt u direct inzicht in de ruimtes per locatie en de beschikbaarheid van deze ruimtes. Wij hebben spreekruimtes, coachruimtes, trainingsruimtes, presentatieruimtes en flexplekken beschikbaar.

Ja, ik wil graag gebruik maken van een flexruimte
Nee, ik ben niet geïnteresseerd in een flexruimte
 

Uw Gegevens


Telefoonnummer:   E-mailadres*:   Straat & Nummer:   Postcode & Plaats:   Opmerkingen:  Velden met een * zijn verplicht.
 

Deze offerteaanvraag is vrijblijvend.