Gratis parkeren
Gratis annuleren
Gratis WiFi
Gratis koffie & thee
24/7 online reserveren
Niet goed? Geld terug!

Focus op uw bedrijf, niet op uw infrastructuur. Laat ons uw kantooroplossing beheren

[columns] [one_third]

ADD_Business_Center_over_ons_betrokken_organisatie

Behulpzame organisatie

Vanaf 2008 zijn er actie op de Nederlandse markt en hebben is deze periode een fors klantenbestand gecreëerd.  We stimuleren dat niet alleen ruimte met elkaar wordt gedeeld maar ook hun werk ervaring en successen.

ADD_Business_Center_over_ons_flexibele_betalingsmogelijkheden

Flexibele betalingsmogelijkheden

Alleen ruimte voor een paar dagen nodig? Mischien een week of twee weken? Misschien een paar maanden? Wij bieden meerdere mogelijkheden die bij uw plannen passen. Laat ons met u meedenken!

ADD_Business_Center_over_ons_gratis_koffie

Gratis koffie

Verwen uzelf en uw klanten met onze gratis Douwe Egberts koffie in onze keuken. Al onze klanten die gebruik maken van een vaste kantoorruimte of een abonnement kunnen de hele dagen van onze koffie genieten. Gebruikers van flexruimtes op uurbasis betalen een kleine supplement voor koffie of thee.

[/one_third] [one_third]

ADD_Business_Center_over_ons_je_eigen_kantoor

Kantoorruimte

Krijgt u al hoofdpijn bij de gedachten lang aan een kantoorruimte in een business center vast te zitten? Wij ook!  Wij zijn zo flexibel dat het zelf mogelijk is een vaste dag in de week een kantoorruimte te gebruiken. Of misschien wilt u van maand tot maand bekijken of kantoorruimte nog wel echt noodzakelijk is. Wij passen ons aan zodat de flexibiliteit die u nodig hebt ook wordt geleverd.

ADD_Business_Center_over_ons_presentatie_ruimtes

Vergaderruimte

Al onze locatie beschikken over de nodige kleine en grote spreekruimtes, coachruimtes, presentatieruimte en vergaderruimtes. Door middel van ons online reserveersysteem is snel te zien welke ruimte beschikbaar zijn en zijn zelfs direct vast te leggen.

ADD_Business_Center_over_ons_virtual_office

Virtual office

Niet niet klaar voor kantoorruimte of gewoonweg geen behoefte aan kantoorruimte met wel de uitstraling en faciliteiten van ons business center gebruiken? Virtual office is dan de oplossing. Wij zorgen dat uw post, telefoongesprekken en flexruimte worden georganiseerd zoals u dat wenst.

[/one_third] [one_third]

ADD_Business_Center_over_ons_24_uur_per_dag_toegang

24/7 Toegang

Gebruikers van eigen kantoorruimte hebben 24 uur, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar toegang tot hun kantoorruimte. Flexgebruikers kunnen standaard van 8.00 tot 20.00 gebruik maken van onze flexoplossingen of in overleg buiten deze tijden.

ADD_Business_Center_over_ons_mogelijkheden_om_te_netwerken

Mogelijkheden om te netwerken

ADD organiseert geregeld mogelijkheden om te netwerken in de verschillende business centers. Op deze manier kunt u in uw eigen comfortabele omgeving collega's nog beter leren kennen

ADD_Business_Center_over_ons_gratis_parkeren

Gratis parkeren

Vanwege de ligging van onze gebouwen kunt u bijna bij alle ADD Business Centra gratis parkeren. Zo hoeft u zelf  en uw klanten niet meer gefrustreerd rond te rijden op zoek naar een parkeerplaats en bezorgen wij u geen extra kosten.

[/one_third] [/columns]