ADD Business Center: Rijnzathe 8, 3454 PV De Meern

Kantoorruimte De Meern

Al enige tijd is ADD de ondernemers van Nederland van dienst met innovatieve en vooral flexibele oplossingen op het gebied van werk. Hiervoor zijn diverse Business Centers in Nederland opgericht, waar ondernemers kantoorruimtes in alle soorten en maten kunnen huren. Van flexplekken tot grote bedrijfsruimtes en volledig gemeubileerde kantoren. ADD heeft het allemaal. Daarnaast bieden we in onze centers ook verschillende diensten als postadressen of VoIP telefoonsystemen aan.
 

Een van onze Business Centers staat in Utrecht, in De Meern. De Meern ligt ten westen van de stad Utrecht. De bedrijvigheid in dit deel van Utrecht is groot. In het Business Center De Meern heeft ADD diverse kantoorruimtes, waar u in alle rust aan uw onderneming kunt werken. Onze kantoorruimtes zijn volledig gemeubileerd. Uiteraard kunt u er klanten of zakenrelaties ontvangen. Zij zullen versteld staan van het statige bedrijvencomplex waarin uw onderneming zich bevindt. U heeft maar één keer de kans om een goede eerste indruk achter de laten. ADD helpt u daarbij door een uitstekende service en tal van aanvullende diensten te verlenen.

Voorzieningen

ADD levert uitsluitend dienstverlening op maat. Wanneer u een kantoorruimte in de Meern huurt kunt u deze uitbreiden met tal van aanvullende diensten. U kunt daarbij denken aan een VoIP telefoonsysteem, telefoonbeantwoording of de doorstuurservice voor uw poststukken wanneer u niet aanwezig bent.

Bereikbaarheid

het ADD Business Center De Meern ligt dicht bij de A12, waardoor uw kantoorruimte voor zowel u als uw klanten uitstekend bereikbaar is. Rondom het center is voldoende parkeergelegenheid aanwezig, waar u gratis kunt parkeren. Ook met het openbaar vervoer staat u in no time op kantoor.

Bezichtiging, offerte of reserveren?

Bent u geïnteresseerd in de kantoorruimte in De Meern? Vraag dan direct een offerte of een bezichtiging aan. U kunt natuurlijk ook direct een kantoorruimte reserveren.

 
offertereserverenbezichtigen

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Business Center
T: 030-744 0727
Rijnzathe 8
3454 PV De Meern
demeern@addmail.pro

offertereserverenbezichtigengoogle maps

kantoorruimte Kantoorruimtes vanaf 18m2

flexplekken Flexplekken

trainingsruimte Spreekruimte voor 4 personen

coachruimte Coachruimte

gratis wifi Draadloos internet

internet Internet via kabel

koffie Koffie en thee

airco Airco

gratis parkeren Gratis parkeren

Bemande receptie Bemande receptie

bushalte Restaurant

bereikbaar voor minder validen Bereikbaar voor minder validen

bushalte Bushalte in de buurt

bushalte Snelweg in de buurt

presentatieruimte Presentatieruimte tot 50 man

postadres Postadres

postadres en postverwerking Postverwerking

service-kantoor Service-kantoor

telefoonbeantwoording Telefoonbeantwoording

telefoonnummers Inter- & nationale telefoonnummers

groot evenement Groot evenement mogelijk

flipover Flipover

whiteboard Whiteboard

beamer Beamer

    Direct contact?

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Onderwerp

    Uw bericht