Gratis parkeren
Gratis annuleren
Gratis WiFi
Gratis koffie & thee
24/7 online reserveren
Niet goed? Geld terug!
[vc_row][vc_column width="1/1"][vc_column_text]

Kies voor professionaliteit

Bent u op zoek naar een telefoondienst in Arnhem voor uw onderneming? Kies dan voor de professionele service van ADD Business Center. Bent u veel onderweg? Of wilt u graag altijd bereikbaar zijn voor uw klanten? Dan biedt onze telefoondienst uitkomst in Arnhem. Onze medewerkers kunnen uw oproepen voor u beantwoorden. Hierbij houden wij uw wensen in acht. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw klanten u toch kunnen bereiken, ook al bent u zelf onderweg.

Hoe werkt onze telefoondienst in Arnhem?

Niet alleen het hebben van een goede werkplek is belangrijk, maar ook goed bereikbaar zijn, is van groot belang. Kiest u voor onze telefoondienst, dan weet u zeker dat u altijd bereikbaar bent voor uw klanten. Ieder van onze panden in Arnhem beschikt namelijk over een goede telecom infrastructuur. Bent u zelf niet in staat om oproepen te beantwoorden? Omdat u bijvoorbeeld altijd onderweg bent naar klanten? Ook dan kunt u bij ons terecht. Onze medewerkers beantwoorden graag uw oproepen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om onze speciale app op uw telefoon te installeren. Op deze manier kunt u zelf overal en altijd uw telefoon beantwoorden, zonder dat u uw mobiele nummer hoeft te gebruiken.

Profiteer van onze voordelen

U kunt natuurlijk ook een ander bedrijf inschakelen voor een telefoondienst in Arnhem. Dat begrijpen wij van ADD Business Center maar al te goed. Daarom doen wij graag die stap extra voor u in Arnhem. Wanneer u kiest voor onze telefoondienst, dan profiteert u altijd van het volgende: Groen vinkjeOmdat wij alles in eigen beheer hebben, kunnen wij u een snelle service bieden. Groen vinkjeOnze communicatielijnen zijn kort, waardoor wij snel op uw wensen kunnen inspelen Groen vinkjeWij hanteren aantrekkelijke tarieven. Groen vinkjeAls klant staat u bij ons centraal. Groen vinkjeU kunt ook kantoorruimtes huren voor bijvoorbeeld een vergadering.

Graag meer informatie? Bel of mail ons

Zou u graag gebruik willen maken van onze telefoondienst? Of wilt u eerst graag onze mogelijkheden in Arnhem met ons bespreken? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer. Hiervoor kunt u het contactformulier op onze website invullen. Spreekt u liever een van onze medewerkers persoonlijk? Bel dan vandaag nog naar 0113-789003. Hoe kan onze telefoondienst in Arnhem u helpen?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]