Gratis parkeren
Gratis annuleren
Gratis WiFi
Gratis koffie & thee
24/7 online reserveren
Niet goed? Geld terug!

Verbouw perikelen

Verbouw perikelen

Sinds begin deze maand zitten we al in het Adam Smith Building aan de Thomas R. Malthusstraat 1 in Amsterdam. Echt een fantastisch gebouw om binnen te lopen. De wereld aan faciliteiten en enorm goed bereikbaar met de auto en OV.

We zijn van start gegaan op de 5e verdieping en nu moeten we beginnen met de verbouwing op de begane grond. 1.000m2!!

Hier komen spreekkamers, behandelkamers, coachkamers, therapiekamers, werkplekken voor kort gebruik en kantoren voor lange duur gebruik. Een flinke klus om dit georganiseerd te krijgen.

Met name die verbouwing is iets waar ik wel heel erg tegenop zie. Iets wat ik niet iedere dag doe. Gelukkig heb ik het offertetraject met 2 bedrijven aangevangen. Wat prijs betreft, maakt het niet heel veel uit, maar de ene is eind maart klaar en de andere voor de kerst. Moet ik jou niet uitleggen dat dit heel veel geld bespaard.

Hoe doen ze dat? Geen idee, maar het werkt wel voor mij en mijn klanten. Zo kan jij vanaf 1 januari in een volledig nieuwe verdieping komen werken in Amsterdam in een fantastisch gebouw.

Er zijn nu nog enkele kantoren voor lange duur verhuur beschikbaar. Dus als je op zoek bent naar kantoorruimte in Amsterdam dan is dit zeker een aanrader. Vanaf 1 november gaan de kantoren die over zijn naar de makelaar en dan zal het hard gaan.

De kantoren zijn gestoffeerd en we kunnen ze zelfs leveren met complete inrichting.

Voor de flexkantoren zijn we nog steeds een het inventariseren wat onze klanten willen. Wil jij ook meedenken? Vul dan onze enquête in: https://bit.ly/3bpFEPo

Heel erg bedankt alvast en maak er een mooi weekend van! Ik heb er in ieder geval zin in.

Florentijn van den Bos – ADD::Flex4you
Chief Flexwork Officer 😉

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 14 oktober 2022