Vestigingsadres Almere

Vestigingsadres in Almere

Een ondernemer moet flexibel zijn. Dat geldt voor de service, de prijsstelling en het aanbod van producten. Het is ook efficiënt om te kunnen variëren met de werklocatie. ADD Business Point biedt een ideale en goedkope oplossing: het vestigingadres in Almere. Er is altijd wel een bedrijfspand bij u in de buurt, bijvoorbeeld in Almere.

Vestigingsadres aan de Markerkant

Aan de Markerkant 13 24 in Almere staat één van de representatieve kantoren van ADD Business Point. Uw relaties zullen de professionele omgeving op prijs stellen. Bovendien zullen ze blij zijn met kortere reistijden voor ontmoetingen en vergaderingen.

Simpel en goedkoop reserveren

Een vestigingsadres van ADD Business Point is gemakkelijk en goedkoop. U kunt per maand opzeggen en bent dus af van lastige en langlopende huurcontracten. Op de locatie in Almere kunt u 24 uur per dag een spreek­ of kantoorruimte reserveren. U regelt het allemaal via internet, of het nu gaat om een een werkplek, vergader­, trainings­, of coachruimte.

Koffie, telefoon, post en een werkplek

ADD Business Point zorgt ook in Almere voor alle noodzakelijke kantoorfaciliteiten. Er is telefoon met uw eigen nummers, koffie en de post wordt doorgestuurd. Als u niet aanwezig bent, kunnen onze medewerkers de inkomende telefoongesprekken afhandelen en uw post doorsturen of scannen.

Professionele bedrijfsruimte voor ZZP’ers

Veel ZZP’ers schrijven hun bedrijf bij de Kamer van Koophandel in op het privéadres. Zeker tijdens de opstartfase is een duur kantoor niet betaalbaar. Bij ADD Business Point krijgt u een overeenkomst die de KvK accepteert voor een vestigingsadres.

Tijdelijke nevenvestiging voor grotere bedrijven

Ook grotere bedrijven hebben profijt van het vestigingsadres in Almere. U kunt een hoofdvestiging snel en goedkoop uitbreiden met één of meerdere nevenvestigingen. Op die manier zorgt u voor binding en betrokkenheid bij de locale bedrijvigheid. Het enige wat u hoeft te doen is online een ruimte in Almere te reserveren als u klanten wilt ontvangen.

Het Nieuwe Werken

Het servicekantoor is ook een ideale oplossing voor ondernemers die niet structureel een (duur) kantoor nodig hebben. U huurt bedrijfsruimte in Almere op de momenten dat het nodig is en anders niet.

Meer informatie

Wilt u meer weten of de mogelijkheden van een vestigingsadres in Almere? Vraag dan direct een offerte aan of bel met een van onze medewerkers in Almere: 036 ­ 820 1201

Meer informatie over onze diensten in Almere:

    Direct contact?

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Onderwerp

    Uw bericht