Vestigingsadres Arnhem

Uw eigen kantoor zonder de kosten

Wanneer u graag werk en privé gescheiden houdt en u geen permanente kantoorruimte wilt huren, dan biedt een vestigingsadres in Arnhem uitkomst. Wij van ADD Business Center staan graag voor u klaar wanneer u zoekt naar een vestigingsadres. Hierbij heeft u de keuze uit diverse opties. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld postverwerking en telefoonbeantwoording in Arnhem uit handen nemen. Maar wij bieden u ook de mogelijkheid tot het huren van bedrijfsruimtes voor bijvoorbeeld workshops. U profiteert zo van alle gemakken van een eigen kantoorruimte, maar dan zonder het hoge kostenplaatje.

Wat is er bij ons mogelijk?

Wanneer u op zoek bent naar een vestigingsadres in Arnhem, dan bieden wij van ADD Business Center u twee mogelijkheden. U kunt bij ons een virtueel of servicekantoor huren. In dit eerste geval kiest u ervoor om uw post en telefonische afhandeling door ons te laten verzorgen. Het nadeel van dit type vestigingsadres is dat u zich niet op dit adres bij de Kamer van Koophandel kunt inschrijven. Kiest u voor een servicekantoor, dan bieden wij deze mogelijkheid wel. Daarnaast beschikt u in dit geval ook over de optie om kantoorruimte in Arnhem te huren voor bijvoorbeeld vergaderingen of wanneer u werkruimte nodig heeft.

Waarom kiezen voor een vestigingsadres in Arnhem?

Bent u voor uw werk veel onderweg? Of is het huren van een kantoorruimte in Arnhem nog een stap te ver? Dan biedt een vestigingsadres van ADD Business Center uitkomst. U profiteert bij ons dan van het volgende:

Groen vinkjePrivé- en zakelijke adres gescheiden

Groen vinkjeUw post wordt verwerkt op de manier die u wenst

Groen vinkjeAltijd telefonisch bereikbaar

Groen vinkjeOok de mogelijkheid om ruimtes te huren voor besprekingen of het ontvangen van klanten

Groen vinkjeAlle gemakken van een kantoor zonder de bijbehorende kosten

Benieuwd geworden? Neem contact op

Wilt u graag meer weten over een vestigingsadres bij ons? Of zou graag wat meer informatie ontvangen over onze mogelijkheden in Arnhem? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over wat er mogelijk is. U kunt telefonisch contact opnemen door te bellen naar 0113-789003. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan via ons online contactformulier. Hierdoor weet u direct waar u aan toe bent. Hoe kunnen wij u helpen bij het vinden van een vestigingsadres in Arnhem?