Gratis parkeren
Gratis annuleren
Gratis WiFi
Gratis koffie & thee
24/7 online reserveren
Niet goed? Geld terug!
[vc_row][vc_column width="1/1"][vc_column_text]

Het gemak van een kantoor, maar niet de lasten?

Bent u op zoek naar een virtual office in Arnhem? Dan kunnen wij van ADD Business Center u helpen. Er kunnen verschillende redenen zijn om van een virtueel office gebruik te maken. Zo kunt u vaak onderweg zijn naar klanten en is het simpelweg overbodig om een permanent kantoor te hebben. Een andere mogelijkheid kan zijn dat u graag uw privé- en zakelijk adres gescheiden wilt houden. Wat uw reden ook is om van een ons office in Arnhem gebruik te maken, wij van ADD Business staan voor u klaar.

Hierom kiest u een virtual office in Arnhem

Wanneer u veel bij klanten werkt, dan heeft u mogelijk geen tijd om zelf uw telefoon op te nemen of uw post te verwerken. Een virtueel office bij ADD Business Center biedt dan uitkomst. U kiest voor een virtual kantoor, omdat wij u dan verschillende zaken uit handen kunnen nemen, zoals: Groen vinkjePostverwerking. Wij verwerken uw post naar uw wensen. U kunt deze bij een postadres in Arnhem ophalen, maar wij kunnen deze ook doorsturen voor u Groen vinkjeTelefonie. Altijd bereikbaar doordat onze medewerkers uw oproepen beantwoorden via onze app op uw telefoon Groen vinkjeProfessioneel zakenadres voor een goede indruk op uw klanten Dit is zijn slechts enkele mogelijkheden die ons virtual office u biedt. Het is tevens mogelijk om gebruik te maken van onze kantoorruimtes. Meer weten? Neemt u dan contact op.

U staat bij ons centraal

Wij vinden het bij ADD Business Center belangrijk om u in Arnhem zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Onze medewerkers zetten dan ook graag die extra stap voor u. Bij ons profiteert u daarom van een klantvriendelijke en flexibele werkwijze. Om dit voor u te kunnen verwezenlijken, beheren wij onze panden zelf. Een van onze medewerkers is dus altijd in uw office in Arnhem aanwezig om u te kunnen helpen met eventuele problemen of vragen.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u graag meer weten over het huren van een virtual office bij ADD Business Center? Of wilt u graag een afspraak maken om onze mogelijkheden te bespreken? In dat geval kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Hiervoor kunt u bellen naar 0113-789003. Wanneer u graag meer wilt weten over de kosten van een virtual kantoor, dan kunt u via onze website ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Dit doet u door het contactformulier in te vullen. Wij van ADD Business Center zijn uw adres wanneer u op zoek bent naar een virtual office in Arnhem.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]