Gratis parkeren
Gratis annuleren
Gratis WiFi
Gratis koffie & thee
24/7 online reserveren
Niet goed? Geld terug!
[vc_row][vc_column width="2/3"][vc_column_text]

Virtueel kantoor in Almere, de oplossing voor postbezorging

Hebt u een eigen bedrijf, maar reist u veel, u bent steeds op een andere plek of uw medewerkers werken veel bij klanten of vanuit huis, dan is een virtueel kantoor in Almere de uitkomst.

Voor wie is een virtueel kantoor dè oplossing?

Met een virtueel kantoor in Almere heeft u een passende oplossing in handen. Wanneer u bijvoorbeeld veel reist en niet steeds op hetzelfde werkadres bent of wanneer uw medewerkers voornamelijk vanuit huis of bij uw klant werken, dan kunt u uw post bij ons representatieve kantoorpand in Almere laten bezorgen. Maar ook wanneer u niet meer de beschikking heeft over een vast kantoor, kunt u in Almere terecht.

Al uw post verwerken we

Welke post kunt u naar ons kantoor in Almere brengen? Ons antwoord is duidelijk: al uw post is welkom bij ons virtueel kantoor. Van brieven tot pakketten, alles is mogelijk. U kunt uw post zelf bij ons komen ophalen, maar u heeft ook de mogelijkheid dat wij de post of het pakket na ontvangst vanuit Almere doorsturen naar de door u gewenste bestemming. Dit is vooral erg handig wanneer u bijvoorbeeld iets in een Nederlandse webshop koopt, maar deze webwinkel alleen binnen Nederland verstuurd. U laat het pakket naar het virtueel kantoor in Almere verzenden en wij zorgen ervoor dat het pakket op de juiste bestemming terecht komt, waar ter wereld dan ook, op de manier die u wenst. Nog een bijkomend voordeel is dat u het adres van ons virtueel kantoor in Almere ook op uw communicatiemiddelen kunt vermelden, zoals een website en visitekaartje.

Ook representatie adres

Houd u er rekening mee dat het adres van ons virtueel kantoor in Almere geen inschrijfadres is om uw bedrijf in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Ons kantoor in Almere is alleen bedoeld voor het ontvangen van poststukken. Het gaat dus om een postadres en niet om een bezoekadres. Wilt u toch uw bedrijf ook inschrijven op ons adres in Almere dan is een service kantoor voor u de oplossing.

Snel van start of meer informatie

Wilt u ook starten met een virtueel kantoor in Almere, vraag dan direct een offerte aan of bel ons voor meer informatie of een maatwerk oplossing op 036 ­ 820 1201.[/vc_column_text][vc_separator][vc_googleplus annotation="inline"][vc_column_text]

Meer informatie over onze diensten in Almere:

[/vc_column_text][vc_separator][vc_row_inner][vc_column_inner width="1/3"][vc_column_text]>> Service kantoor >> Telefoondienst >> Flexibel vergaderen[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/3"][vc_column_text]>> Postadres >> Scanpost >> Telefoonnummer[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/3"][vc_column_text]>> Postadres >> Scanpost >> Telefoonnummer[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width="1/3"][contact-form-7 id="1079"][/vc_column][/vc_row]