Virtueel kantoor Arnhem

Alle faciliteiten zonder de kosten

Een virtueel kantoor in Arnhem nodig? Dan bent u bij ADD Business Center op de juiste plek. Wanneer u veel op weg bent of vaak werkzaam bent op locatie bij klanten, dan is het niet nodig om over een vaste werkplek of kantoor te beschikken. Toch kan het handig zijn om een vast postadres te hebben. Een virtueel kantoor in Arnhem biedt dan uitkomst. Bij ons heeft u toegang tot alle faciliteiten van een kantoor zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen.

Waarom een virtueel kantoor in Arnhem?

Wanneer u veel onderweg bent voor uw klanten, dan is een virtueel kantoor ideaal. Op deze manier heeft u een vast adres voor uw bedrijf zonder dat u de hoge kosten hoeft te betalen die een permanent kantoor in Arnhem met zich meebrengt. Maar dit is niet de enige reden om voor een virtueel kantoorpand te kiezen in Arnhem. Bij ons profiteert u van:

Groen vinkjeEen zakelijk postadres, uw post afgehandeld op de manier die u wenst

Groen vinkjeAltijd telefonisch bereikbaar, onze medewerkers kunnen uw oproepen beantwoorden, maar wij kunnen ook met een app ervoor zorgen dat u te allen tijde bereikbaar bent

Groen vinkjeDirect een professionele indruk bij uw klanten en dat tegen een zeer scherpe prijs

Kies voor een klantgerichte werkwijze

U staat bij ons centraal. Wanneer u graag een kantoor wilt huren via ADD Business Center, dan profiteert u altijd van de laagste prijs. Maar dit is niet het enige wat wij u te bieden hebben. Wij houden rekening met uw (huisvestings)wensen. Wilt u uw post graag op een bepaalde manier geregeld hebben? Vertel het ons en wij houden er rekening mee. Heeft u nog specifieke eisen in Arnhem? Wij bespreken graag met u wat er mogelijk is en hoe wij u kunnen helpen. Omdat onze communicatielijnen kort zijn, kunnen wij snel op uw wensen inspelen.

Graag meer informatie

Bent u benieuwd geworden naar het huren van een virtueel kantoorpand bij ADD Business Center? Of heeft u nog een vraag die u ons zou willen stellen? U kunt in dat geval altijd contact met ons opnemen. Wij bespreken graag met u onze mogelijkheden en hoe het huren van virtueel kantoor werkt. Vult u direct het contactformulier in op onze website en u ontvangt meteen een vrijblijvende offerte van ons. U kunt ook contact met ons opnemen door te bellen naar 0113-789003. ADD Business Center is uw adres wanneer u zoekt naar een virtueel kantoor in Arnhem.