Waarom financiële planners succesvoller zijn in een kantoorruimte

Waarom financiële planners succesvoller zijn in een kantoorruimte

Waarom financiële planners succesvoller zijn in een kantoorruimte

Financiële planners kunnen succesvol zijn als zij weggaan bij een groter bedrijf en voor zichzelf beginnen, met het starten van je eigen financiële planbedrijf. In tegenstelling tot andere mogelijkheden om vanuit huis te werken kan je financiële plankantoor geen substantiële groei doormaken zonder je eigen kantoorruimte.

Het is opmerkelijk hoe een indrukwekkende kantooromgeving de manier waarop je klanten  tegen jouw onderneming aankijken echt kan veranderen. Als je eenmaal een paar klanten hebt geboekt, wil je een uitnodigend kantoor hebben om ze te verwelkomen, indruk op ze te maken en om de volgende grote klant binnen te halen. Je moet een onafhankelijke kantoorruimte huren met ten minste een kantoor en vergaderruimte.

Een goede eerste indruk is de sleutel tot het binnenhalen, en behouden, van meerdere klanten. De eerste indruk bij het binnenlopen van je financiële planningskantoor is bijna onmogelijk om te veranderen of uit te wissen, waardoor het enorm belangrijk is. Je eerste indruk zet de toon voor het respect dat je krijgt, en relaties die je opbouwt in de toekomst.

Als een klant, prospect of werknemer je kantoor binnenkomt, wil je niet alleen dat ze onder de indruk zijn, je wil ze ook welkom kunnen heten en ze je onverdeelde aandacht geven. Als je budget nog niet zo een indrukwekkende omgeving toelaat voor je financiële planningskantoor, kun je misschien denken aan het huren van een onderhouden, ingericht kantoor.

Een ander groot voordeel van het huren van een ruimte in een kantoorgebouw zijn alle mogelijkheden om te netwerken. Je kunt nou eenmaal niet zo veel netwerken als je niet in het gezelschap bent van andere professionals. Sommige kantoorgebouwen bieden zelfs gedeelde pauzeruimtes en gemeenschappelijke ruimtes, perfect om te netwerken.

Naast het imponeren van klanten en netwerken binnen je financiële planningskantoor, kun je, als je een zelfstandige kantoorruimte huurt, ook de stress van het bedrijf daar laten, op kantoor. Dit helpt om zowel je bedrijfs- als gezinsleven stabieler te houden.

Hoewel het werken vanuit huis erg fijn is, en dit de laatste tijd steeds populairder is geworden, moet je wel nadenken over het huren van de juiste ruimte voor je financiële planningsbedrijf als je wil dat je bedrijf zo succesvol mogelijk wordt.

Wil je toch niet de kosten maken voor een eigen kantoor in de eerste instantie dan kan je altijd starten met een service kantoor. Voor een klein bedrag per maand kan je wel van alle faciliteiten van het gebouw gebruik maken.

Hulp nodig bij je afweging voor ideale huisvesting

Er zijn vele mogelijkheden om je bedrijf te huisvesten. Inmiddels hebben wij de nodig ervaring om bedrijven te helpen hierbij en een goede verhouding te vinden tussen vaste- en flexibele werkplekken. Bel ons eens om van gedachten te wisselen: 088 – 799 11 00.

Related articles:

You must be logged in to post a comment.