Gratis parkeren
Gratis annuleren
Gratis WiFi
Gratis koffie & thee
24/7 online reserveren
Niet goed? Geld terug!

Wat is het juiste moment voor een Startend bedrijf om een Kantoor te nemen

Wat is het juiste moment voor een Startend bedrijf om een Kantoor te nemen?

Dus je overweegt om je kantoor buiten je huis te verplaatsen naar een kantoorruimte voor een startend bedrijf. Je weet misschien niet helemaal zeker of dit het juiste moment is (of dat die er überhaupt is) om een kantoor te beginnen voor een startend bedrijf. Veel nieuwe bedrijven komen niet eens tot dit punt, dus beschouw jezelf verder dan de meeste ondernemers. Er komt een moment dat het werken vanuit huis meer een belemmering wordt voor verdere groei dan een manier om kosten te besparen.

Dus wat is het juiste moment om te zoeken naar een kantoorruimte voor starters? Het makkelijkste antwoord is als volgt: als je voelt dat je er klaar voor bent. Nu zijn er zeker een paar andere belangrijke factoren die ook in je voordeel moeten zijn.

Allereerst, geld.

Laten we eerlijk zijn, je kunt geen kantoor starten zonder geld. Dit lijkt vanzelfsprekend, maar veel ondernemers misrekenen de kosten en hun mogelijkheid om te betalen voor het opstarten van kantoorruimte. Huur is niet de enige factor die je moet laten meewegen bij het verplaatsen van je bedrijf naar een kantoorruimte voor starters, je moet ook rekening houden met kantoorbenodigdheden, vervoer, meubilair, instellen van het netwerk en vele andere dingen. Zorg er dus voor dat je zelfs de kleinste dingen meeneemt in je berekeningen.

Het belang van klantafspraken.

Verkoop je meer contracten of vergroot je jouw netwerk, maar ben je het zat om af te spreken bij de lokale Van der Valk of het restaurant verderop? Dat kan betekenen dat het tijd is om je starterskantoor naar een meer officiële locatie te verplaatsen, anders dan thuis. Als je serieus genomen wilt worden dan moet het een plek zijn die jouw merk representeert, een plek die recht doet aan jou als professionele ondernemer.  

Dus als dit allemaal factoren zijn die jou weerspiegelen als een ondernemer die de volgende grote stap in je carrière zet, dan is het misschien tijd om je starterskantoor te verplaatsen naar een meer professionele locatie.

Hulp nodig bij je afweging voor ideale huisvesting

Er zijn vele mogelijkheden om je bedrijf te huisvesten. Inmiddels hebben wij de nodig ervaring om bedrijven te helpen hierbij en een goede verhouding te vinden tussen vaste- en flexibele werkplekken. Bel ons eens om van gedachten te wisselen: 088 – 799 11 00.

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 16 februari 2016