Gratis parkeren
Gratis annuleren
Gratis WiFi
Gratis koffie & thee
24/7 online reserveren
Niet goed? Geld terug!

Kantoor van ADD Business CenterHet kantoor naar uw wensen voor u gecreëerd

ADD Business Center maar uw kantoor naar uw wensen. Het gaat er ons om dat u een werkruimte van ons krijgt dat volledig voldoet om uw werkzaamheden goed uit te voeren. Omdat de wensen van ieder bedrijf weer anders zijn, verhuren wij in basis een gestoffeerd kantoor. U geeft aan wat nodig is om uw ideale werkruimte te realiseren en wij zorgen voor de uitvoering. Een uiteraard wilt u uw kantoor tegen de scherpste prijs en meest flexibele voorwaarde. Ook dat regelen we voor u! Wij zorgen altijd voor het scherpste voorstel.

Huur alleen die m2 die u ook daadwerkelijk nodig heeft

In onze business centra huurt u geen meters die niet nodig zijn. Zo gebruikt u alleen een vergaderruimte op het moment dat u deze ruimte ook daadwerkelijk nodig heeft. Uw kantoor alleen voor de vast medewerkers en u kunt altijd een flexplek inzetten voor een tijdelijke kracht, een project en of stagiaire. En als het van toch iets langer duurt neemt u op flexibele basis kantoorruimte erbij. Net zo flexibele als al onze andere contracten.

Groot of klein, voor ieder bedrijf een kantoorruimte

Of u nu zzp-er of een grote internationale onderneming bent wij passen uw werkomgeving volledig aan aan uw wensen. Onze representatieve kantoren zijn gelegen op goed bereikbare locaties heb hebben ruimte beschikbaar van 1 tot 50 werkplekken. Waar u ook zeker van bent is onze flexibele contracten zonder langdurige huurcontracten en transparante kosten.

Daarom kiest u ook voor een kantoor van ADD Business Center

Groen vinkjeIn basis huurt u kantoorruimte dat gestoffeerd is Groen vinkje Compleet met een service pakket: snel internet, lekkere koffie, ingerichte keuken Groen vinkje De extra's bepaald u zelf. Doen wij het voor u of doet u het zelf Groen vinkje Meer kantoorruimte huren dan nodig is? Niet doen! Wij regelen flexibele ruimte voor u. Groen vinkje Op deze manier krijg u altijd uw kantoor tegen de scherpste prijs Groen vinkje Nog niet toch aan een echt kantoor. Service-kantoor het goedkope alternatief. Offerte voor een kantoor van ADD Business Center