Kantoorruimte Rotterdam

ADD Business Center Rotterdam

ADD Business Center Rotterdam vindt u in het noordwesten van Rotterdam vlak naast Rotterdam-airport. De optimale ligging zorgt voor een snelle verbinding met de autosnelwegen (A13, A20 en A16) naar kantoorruimte Rotterdam.

Een bushalte met lijn 41, 42 en 43 is binnen 5 minuten lopend te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid, ook voor bezoekers.

Kantoorruimte Rotterdam

Bent u op zoek naar kantoorruimte in Rotterdam tot maximaal 100m2 dan is ons Business Center aan de Corkstraat in Rotterdam een ideale locatie voor kantoorruimte Rotterdam. De ligging naast Rotterdam – The Hague Airport is ideaal voor de reizende ondernemer of werknemer. Daarnaast is de ligging aan de snelweg ideaal. U bent zo in Den Haag en de rest van de Randstad is goed te bereiken. Ben je op zoek naar kantoorruimte Rotterdam tegen een scherpe prijs infomeer dan naar de beschikbare ruimte.

Virtual office Rotterdam

De virtual office specialist van Nederland heeft ook in Rotterdam een vestiging aan de Corkstraat 46. Wilt u  uw post op een representatie adres in Rotterdam laten ontvangen van is Virtual office Rotterdam voor u de oplossing. In al uw uitingen kunt u het adres van ADD Business Center gebruiken en post naar ons adres laten sturen. Wij zorgen ervoor dat post dat aankomt bij uw virtual office Rotterdam wordt doorgestuurd, bewaard wordt in een brievenbus of wordt gescand. Op deze manier kunt u waar u ook bent snel over uw post beschikken. Vraag hiernaast snel een offerte aan voor virtual office Rotterdam. Wilt u virtual office Rotterdam gebruiken als vestigingsadres in het handelsregister van de Kamer van Koophandel dan is Virtual office Rotterdam minder geschikt voor u. U kunt dan beter gebruik maken van Service kantoor Rotterdam.

Virtueel kantoor Rotterdam

Bent u op zoek naar een Virtueel kantoor Rotterdam dan ben u bij ons ook aan het juiste adres. ADD Business Center is met haar netwerk van kantoorruimte door heel Nederland de aanbieder voor het MKB op het gebied van Virtueel kantoor Rotterdam met onze vestiging aan de Corkstraat 46. Een virtueel kantoor kunt u gebruiken voor ontvangen van poststukken. ADD business Center stuurt vervolgens uw poststukken weer door. Dit kan fysiek wordt doorgestuurd maar we kunne uw poststukken ook scannen en digitaal bezorgen. Op deze manier beschikt u iedere dag over de meest actuele poststukken. Ook kun tu uw post komen afhalen. Wilt u Virtueel kantoor Rotterdam ook gebruiken als inschrijfadres bij de Kamer van Koophandel dan is Virtueel kantoor Rotterdam niet geschikt voor u. U dient dan gebruik te maken van Service kantoor Rotterdam.

offertereserverenbezichtigen

telefoonbeantwoording_ADD_Business_PointADD Business Point
T: 0108208998
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam
rotterdam@addmail.pro

offertereserverenbezichtigengoogle maps

kantoorruimte Kantoorruimtes vanaf 8m2

flexplekken Flexplekken

trainingsruimte Spreekruimte voor 4 personen

coachruimte Coachruimte

gratis wifi Draadloos internet

internet Internet via kabel

koffie Koffie en thee

airco Airco

gratis parkeren Gratis parkeren

bereikbaar voor minder validen Bereikbaar voor minder validen

bushalte Bushalte in de buurt

bushalte Snelweg in de buurt

  Direct offerte

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  presentatieruimte Presentatieruimte

  postadres Postadres

  postadres en postverwerking Postverwerking

  service-kantoor Service-kantoor

  telefoonbeantwoording Telefoonbeantwoording

  telefoonnummers Inter- & nationale telefoonnummers

  flipover Flipover

  whiteboard Whiteboard

  beamer Beamer

   Direct contact?

   Uw naam (*)

   Uw email (*)

   Onderwerp

   Uw bericht